Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A társadalom miért mindig a...

A társadalom miért mindig a szeretőt ítélni el és sose a házasságtörőt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 12:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%
SAjnos elég sok ilyen gerinctelen szemét pasi van (ezt nem nevezném férfinek)aki becsapja az ártatlan nőket is és a feleségüket is és élvezkedik hogy két (v. több) embert is kihasznál és hülyének néz.
2011. aug. 16. 12:30
 12/34 A kérdező kommentje:
az a legszörnyűbb az egészben, hogy ők ezt élvezik...
2011. aug. 16. 12:41
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem is arról van szó, hogy a szeretőt vagy a megcsalót itélik el, hanem arról, hogy a nőt. Itt is mindenki csak megcsaló férfiról írt. Viszont ha egy férjezett nő tart szeretőtt akkor kit itélnek el? Olyankor nem a szeretőt, hanem a megcsaló nőt. Tehát mindegy, hogy a nő melyik szerepet tölti be, őt itélik el.
2011. aug. 16. 12:48
 14/34 anonim ***** válasza:
81%
Mert az a kép él a szeretőkről a legtöbb emberben, hogy szétdúlt egy családot... ha ő nem lenne, nem is történt volna meg. Na, ez a hülyeség sztem. Ha bele lehetett vinni egy házas felet egy ilyenbe, ott már rég szétdúlódott a család, csak éppen belülről... messze a megcsalónak volt több felelőssége. Ráadásul az esetek egy részében a szerető nem is tudta, hogy házas az illető, vagy épp hitegették, ígérgették neki a válást stb...
2011. aug. 16. 13:31
 15/34 anonim ***** válasza:
82%

Csak az ostoba emberek hibáztatják a szeretőt.Nem azt mondom, tényleg vannak olyanok, akik szándékosan szét akarnak rombolni egy kapcsolatot, de én még akkor is ugy gondolom, hogy nem a szerető a hibás.

Életemben csak egyszer csaltak meg, akkor sem a szeretőre haragudtam, tulajdonképpen le se sz*rtam , hogy ki volt az a nő, inkább az érdekelt, hogy miért tette ezt a párom?

2011. aug. 16. 14:02
 16/34 anonim ***** válasza:
77%
Ezt én sem értem kérdező hogy miért van ez így mert nagyon sok esetben vagy is szerintem a legtöbb esetben nem is tud róla az illető hogy van családja vagy kapcsolata a házasság törőnek!
2011. aug. 16. 14:36
 17/34 anonim válasza:
73%

Szia!

Én voltam szerető másfél évig (nem vagyok rá büszke)már előtte úgy volt hogy válnak, de így sem én kezdeményeztem!Nem aludtak együtt már kb 10-12 hónapja, mikor a pasi elkezdett flörtölgetni velem!Nagyon szimpi volt a pasi, de nemet mondtam!Két hónapig nem hagytam magam, majd egyszer már én sem bírtam tovább!Utána volt életem egyik legszebb időszaka (mellesleg a feleség is szeretőt tartott)!Volt gyerek is, és végül én mondtam, hogy hagyjuk abba, mert egyre többet volt velem, mégsem indították el a válást, és nem akartam a gyerektől elvenni az időt!Vége lett!1 évre rá megismertem a mostani párom, van egy 20 hós lányunk! 13 hós volt s lányom, mikor felhívott hogy elvált...

Csak annyit mondtam rá, hogy KÉSŐ!Én boldog vagyok!

Azért magamban megsirattam!

Most majdnem szomszédok vagyunk, a párom tudja mi volt, de nem féltékeny, mert tudja hogy az negyon megviselt engem, és nme tudnám megtenni senkivel úgy hogy én lennék a megcsaló!

De persze mikor kiderült, akkor én voltam a szar "csábító",bár ályítólag ő védett, és persze tagadott, de nagy nyaralás és békülés lett a feleségével!Majd a feleség lett szerelmes, és le is lépett, a gyerekük a pasival maradt!

Én a megcsalóra haragudnék ha velem történne, bár a csajjal sem találkoznék szívesen!(az ő érdekében)

2011. aug. 16. 14:44
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt elítélném, de, hogy egy szerető huzamosabb ideig nem jön rá a feleségre, hát azt én nem tudom elképzelni.
2011. aug. 16. 14:50
 19/34 anonim ***** válasza:
67%

Én a megcsalót ítélem el, ez egyértelmű.

Persze, ha a szerető szándékosan ráhajt egy házas emberre, akkor nyilván őt, mert sajnos bárhogy is van, sok embert meg lehet törni hosszú ostromlás, és bizonyos körülmények között, ha valaki nagyon akarja...

Egyébként én a szeretőket nem elítélem, hanem sajnálom. Ha valaki tudja magáról, hogy ő csak egy szerető, és ebbe beletörődik, ...hát... nem lehet valami nagy önértékelése. Persze lehet mondani, hogy szerelmes vagy akármi, de én megvárnám, hogy a másik fél előbb elváljon, mert addig hogy él valaki a tudattal, hogy a "párját" otthon is várja egy másik nő/férfi? Akivel valószínűleg elcsattan egy két csók, ölelés, szex, mellette alszik... stb(még akkor is megeshetnek ezek, ha nincsenek már túl jó viszonyban), ezt az én gyomrom nem venné be.

2011. aug. 16. 14:51
 20/34 A kérdező kommentje:
sajnos vannak olyanok, akik hónapokig képesek titkolni, hogy házasok..
2011. aug. 16. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!