Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőkön miért van mindig több...

A nőkön miért van mindig több teher?

Figyelt kérdés
Ha a férfiak nemtörődömök, vagy nem veszik ki a részüket a családi életben, csak akkor, ha szórakozásról van szó, akkor mindenki csak legyint, hogy ők csak férfiak. Ha viszont egy nő követ el bármilyen bakit, akkor mindenki megbotránkozik. Például ha az apa főz és nem a nő. Miért ragaszkodik mindenki ezekhez a több ezer éves idejét múlt hagyományokhoz? Semmi értelmük a mai korban és csak a vita van miattuk. Tök értelmetlen dolgok miatt.

2014. jún. 6. 23:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
5%

"Most akkor fontos dolog vagy nem? "

A nők szerint nem. Pedig igen.

"A nők miért ne vehetnének részt az informatikában? Miért ne lehetnének mérnökök? "

Nem akarnak azok lenni. Kérdezd csak meg hány férfi van a tudomány, technika rovatban, és hány nő a szépség,divatban? Ha százezer nőből kettő akar informatikus lenni, akkor kettő lesz.

"Miért ne lehetnének akár bolti eladók, miért ne lehetnének tanárok a közel-keleten?"

Ahhoz előbb iskolát és boltot kell építeni.

"Miért kéne ezért hazamennie a férfiaknak varrogatni meg pelenkát cserélni? "

Mert talán a kölyök nem fogja magától kicserélni, ha az anyja kint dogzik a nyegyven fokban este nyolcig.

2014. jún. 7. 11:43
 52/111 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell minket eltartani, nem kell velünk élni, sem velünk foglalkozni, legfeljebb nem fogunk szülni, és kihal az emberiség. Na bumm, és akkor mi van? Én személy szerint tuti nem fogok asszisztálni ahhoz, hogy a partiarchális társadalom fennmaradjon. Minek is kellene? A Föld pedig majd megrázza magát, és örül, hogy megszabadult tőlünk, rajta élősködő tetvektől.
2014. jún. 7. 11:56
 53/111 anonim ***** válasza:
88%
Csak akkor fog itt bármi is változni a születési számok tekintetében, ha a férfiak végre valahára elkezdenek megfelelni a nők igényeinek. Elég sokáig volt fordítva a dolog, épp itt az ideje, hogy végre nekünk is legyenek elvárásaink és feltételeink a szüléshez.
2014. jún. 7. 11:57
 54/111 anonim ***** válasza:
100%

"A nők szerint nem. Pedig igen."

Nem ismered minden nő véleményét, és csak általánosítasz.

"Nem akarnak azok lenni. Kérdezd csak meg hány férfi van a tudomány, technika rovatban, és hány nő a szépség,divatban? Ha százezer nőből kettő akar informatikus lenni, akkor kettő lesz."

A tudománynál honnan tudod, hogy a kérdező vagy a válaszolók nem nők? HONNAN? Ez egy anonim oldal.

A szépség/divatot hozod fel? És hány férfi van a szerelem, szex témakörben?

Úgy állítod be a nőket, mint akik csak a szépséggel és a divattal foglalkoznak, akkor most én állítsam be úgy a pasikat, mint akik csak a szexszel foglalkoznak? Undorító az általánosításod.

"Ahhoz előbb iskolát és boltot kell építeni."

Amit építhetne akár nő is, ha nem lenne lenézett egy női mérnök. Szerinted a mai megítélésben ki építtetné a házát vagy egy 10 emeletest egy női mérnökkel? Akármilyen kiváló is volt az egyetemen?

Nem is olyan rég, itt Európában még női orvosok és tanárok se voltak, most meg mintha már többen lennének. Az egyetemeken eleinte a női orvostanhallgatók (régen!) nem léphettek be a boncterembe, mert meztelen emberek, főleg férfiak voltak kiterítve. Jah.. egyenlőség a tanulásban. Megnézném én 50, de akár 20 év múlva mennyi női mérnök és informatikus lesz. Már most egyre több van.

"Mert talán a kölyök nem fogja magától kicserélni, ha az anyja kint dogzik a nyegyven fokban este nyolcig."

Hát oszt 18 éves koráig kell pelenkázni, 2 max 3 éves korában már tud menni a neki megfelelő intézménybe, így amit te olyannyira állítasz, itt megbukik. És miért dolgozna az anyja kint a 40 fokban este nyolcig? Nem lehet, hogy egy irodában épp tervrajzok felett ül, és egy kórház építési tervein dolgozik? Ja nem, mert közel-keletről van szó.

2014. jún. 7. 12:08
 55/111 anonim ***** válasza:
76%
Ó 54-es, hát nem tudod, hogy mi nők eleve szellemi fogyatékosnak születünk, és csak a legprimitívebb fizikai munkát, gyakran még azt sem tudjuk elvégezni? Az adja az életünk egyetlen értelmét, hogy a férfi megtisztel azzal, hogy hajlandó belénk tenni nemes és minden értelemben felsőbbrendű nemiszervét, hogy életünk célt érjen, és kihordhassuk a csodálatos gyerekeit.
2014. jún. 7. 12:12
 56/111 anonim ***** válasza:
54%

Ennyi idióta, komplexusost egy rakáson...

De, hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem a nőkön van több teher, hanem általában az embereken. Csak mindenki felnagyítja a saját problémáját. De aki ilyen szinten nem tud együtt élni a másik nemmel, az jobb is ha nem szaporodik tovább. Lehet nem véletlenül nem akar gyereket a feministák és hímsoviniszták nagy része. Mert, aki nem tud a másik nemmel élni, az egy zsákutca. Kicsit jobban kéne figyelni egymásra és nem csak a vélt sérelmeinket hajtogatni.

2014. jún. 7. 12:19
 57/111 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Mért kell minden áron fennmaradnia az emberiségnek? Milyen kiemelkedő erkölcsi teljesítményünk van, ami azt igazolná, hogy van értelme a létezésünknek?
2014. jún. 7. 12:23
 58/111 anonim ***** válasza:
16%

56.

Igazad van, úgy beszélnek itt a férfiakról, mintha valami ogrék lennének. Nekem társam van, lehet én mosogatok, de ő nyírja a füvet, viszi ki a kukát stb. Megbeszéljük egymással a dolgokat, ha nekem valami nem fér bele, ő megcsinálja. Mi segítjük egymást. Akik itt hurrognak a férfiakra, azok keressenek társat inkább, mert ha ilyen véleményük van, akkor eddig nem volt szerencséjük.

2014. jún. 7. 12:30
 59/111 anonim ***** válasza:
40%

Most rám gondolsz? Én ezzel az ogréval vitatkoztam, de nem egyszer leírtam a válaszomban, hogy nem vagyok férfigyűlölő, sőt feminista sem, csak nem megyek el szó nélkül a hülyeség mellett.

Állítja a fene a férfiakat ogrénak be. Ezt a majmot illettem kritikával, nem az egész férfi társadalmat.

2014. jún. 7. 12:32
 60/111 anonim ***** válasza:
54%
58-as: Nem te mondod meg, hogy itt ki mit csináljon. Lehet, hogy a te szerencsédet én még mindig kevésnek érezném, ha a te helyedben lennék. A másik meg az, hogy büszke vagy arra, hogy szerencséd volt. Semmit nem tettél azért, hogy normális pasi akadjon az utadba, csak jókor voltál jó helyen. Erre hogy lehet valaki büszke? Ezt magyarázd már el nekem!
2014. jún. 7. 12:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!