A nőkön miért van mindig több teher?
"Mert felnőtt emberek ilyen szavakat/ kiejezéseket/ rövidítéseket nem használnak"
Lol. Hol van ez leírva?
"3-as! Te meg vélhetően magadból indulsz ki! Ha szar férfit választottál, ne írd le az összeset! Én pl. nem vagyok senkinek a cselédje, szolgája, mi mindenben megosztozunk a párommal. És a könyökömön jön ki a sok megkeseredett nő siráma arról, milyen szemetek a férfiak. Abba nem gondolnak bele, hogy ők választották azt a férfit, sőt sok esetben ők tették olyanná. Bizony, ilyen is van! Kapcsolat elején körülugrálja a rózsaszín köd mögül, aztán évekkel később látja, mire szoktatta rá a párját. Aztán elvárná, hogy X év önként vállalt cselédség után hirtelen egyenrangú félként tekintsenek rá, és a férfi vegye ki a részét mindenből.
Első válaszadó voltam."
Én meg egy rakás pasit taszítottam már el magamtól, mert kiderült, hogy ezeket a több ezer éves idióta elveket vallják. De az elején persze hazudnak és mindig azt mondják, amit hallani szeretnék, csak akkor derülnek ki a trükkök, amikor már hosszú ideje együtt vagyunk. Pedig soha eszembe se volt beállni igavonó szamárnak és nem csináltam meg neki soha semmit. De biztos én vonzottam rossz embereket magamhoz.
"Én meg egy rakás pasit taszítottam már el magamtól, mert kiderült, hogy ezeket a több ezer éves idióta elveket vallják. De az elején persze hazudnak és mindig azt mondják, amit hallani szeretnék, csak akkor derülnek ki a trükkök, amikor már hosszú ideje együtt vagyunk. Pedig soha eszembe se volt beállni igavonó szamárnak és nem csináltam meg neki soha semmit. De biztos én vonzottam rossz embereket magamhoz."
Igen, biztosan bevonzod. Vannak az áldozattípusú naiv nők. Én olyanban nem hiszek, hogy egy ember meg tudja játszani magát, maximum olyan előtt, aki nagyon gyér emberismerő, végtelenül jóhiszemű, emellett nem tanul a hibáiból. Máskülönben mindig nem kötöttél volna ki olyan férfi mellett. De látom, szintén ismerős nők példáját, akármekkorát koppanik is egy pasi mellett, a legközelebb ugyanúgy megy a falnak... A jóindulatú tanácsokat pedig meg sem fontolja. Mit mondjak az ilyennek? Hajrá!
"Amúgy az azért elmond valamit a világról, hogyha megnézitek a felső vezetést egyes helyeken, szinte alig találtok nőket."
Mert hála azoknak a nőknek, akik csak a testükkel képesek előbbrejutni, sok helyen nem is veszik őket többre, mint egy szexjáték. Mert hiába van egy erkölcsös törekvő nő, ha akad egy másik, aki gond nélkül szétteszi a lábát az előléptetésért. Egyébként pedig még eddig mindenhol a legborzalmasabb főnökeim a nők voltak!!! Jobb is, ha kevesen jutnak feljebb! A normális úgyis csak ritkán fog, fentebb írt okokból.
Amikor meg arról írsz, miért a férfiak dominálnak évezredek óta? Ez a természet rendje, azt kell mondjam. Így van kódolva a világ. Nézzél már körül a világ más élőlényei között! Mit gondolsz, az állatoknál miért nincs emancipáció? Azt azért csak elismered, hogy a nőstény oroszlánhoz képest mi kussolhatunk? Ha a nő nem egyenlő, azt a mai világban elsősorban magának köszönheti. Mert vagy önként hajtja igába a fejét a férfinak, vagy nem viselkedik úgy, hogy kiérdemelje (A büdös r*bancok pl. mindig kikérik maguknak, hogy el vannak nyomva a nők! Hogy csak szexre kellenek. Na?)
Érdekes, engem még mindenhol megbecsültek, mint nőt. Ja, hogy ehhez az kellett, hogy normálisan viselkedjem? Megadtam a tiszteletet, és megkaptam a tiszteletet. És ehhez nem kell a páromnak haptákban állnom, beleadni a kezébe a sört, mikor a kanapéról focimeccset néz böfögve.
Egyébként a fizetéskülönbséget én sosem tapasztaltam, eddigi munkahelyeimen ugyanannyi alapbér járt a férfinak, mint a nőnek. :)
"Amúgy valahol végeztek egy Gooogle felmérést, ami abból állt, hogy kulcsszavakat kerestek a "nő" címszóra és elég durva eredmények jöttek ki, miszerint a nőknek nem szabadna se vezetni, se politizálni, se tanulni és nagyjából semmit se csinálni, csak a konyhában rohadni."
Én az ilyeneken jót derülök. Mert ahogy szokták mondani: ami nem ingem, nem veszem magamra. Egy viccet meg még véletlenül sem fogok vér komolyan venni. :) Meg magamon is tudok nevetni, pl. rossz a tájékozódóképességem, ami a nőkre jellemző, és biztos, hogy borzalmasan vezetnék.
De hihetetlen, mennyi frusztrációd van, hogy még egy ilyen sztereotípiákat felnagyító dolgok mögött is az összeesküvés elméletet keresed... :) Most akkor vagy lehet mindenből viccet csinálni, vagy semmiből?
75 Nem tartom magam se áldozattípusnak, se naivnak, mert a legtöbbel össze se jöttem. Valamiért viszont tényleg bevonzom őket, de ez nem azért van, mert áldozattípus vagyok, hanem azért, mert kevés az önbizalmam és az ilyen nőkre ezek tapadnak, mert könnyű prédának hisznek. De lehet, hogy az önbizalmam nem a legerősebb, viszont attól még hülye nem vagyok:)
Abban igazad van, hogy a nők ezt maguknak köszönhetik. Igazság szerint ha belegondolunk, mindkét nem el van torzulva. A férfiak azt hiszik, ők az istenek, a nők pedig teljesen elvesztik a fejüket, ha beleszeretnek valakibe és mindent megtesznek nekik, hogy megtartsák, még meg is alázzák magukat. Na de ott van az a tény is, hogy a nők ezer évekig a férfiak árnyékában éltek és el voltak nyomva. Így csoda, ha sokan így elvesztik a fejüket? Öntudatra kell ébredniük.
Szerinted ez a természet rendje? Max az állatoknál. Mi emberek vagyunk, akik tudnak gondolkozni.
Egyszerűen beírod google-be vagy a címsorba amit akarsz, és kiírja azt amire a legtöbben keresnek. Ennek alapján a "women need" kezdetű mondatot beírod, és ezt adja ki:
"Külön érdekesség, hogy mióta a nők is tanulhatnak, van szavazati juguk, léphetnek tudományos pályára, azóta ugrásszerűen fejlődött a technika... hmmm milyen furcsa..."
A nőknek soha nem volt semmi közük se a tudományhoz, se a technikához. Az igazság viszont az hogy ma a Nyugat hanyatlik és az a ti hibátok.
Ázsiában is elért ez a beteg ideológia, de még azt mondhatjuk hogy bőven maradtak tradicionális értékek a társadalomban. Ennek köszönhető hogy a természeti erőforrásokkal szinte nem rendelkező Japán ott tart ahol. Munkával, szorgalommal és tisztelettel.
Az arab világ meg közel sem elmaradott. A matematika alapjait például az arabok rakták le.
A valóság az hogy a Nyugat mögött ma nincs valós teljesítmény. Az életszínvonal fenntartása csak az ostoba sz**ét-h*gyért dolgozó bevándorlónak és a Kelet-Európát kiszipolyozó multiknak köszönhető.
Amit ti elnyomásnak neveztek az valójában az emberi értékek védelme. Míg ti itt a férfiak arcába lóbáljátok a csöcseiteket, keleten nem k**válkodhattok úgy ahogy akartok. Félreértés ne essék, én nem azt mondom hogy ne tegyétek csupán akkor egy ártatlan életet ne tegyetek ki annak hogy az anyja egy r*banc, vagyis ne vállaljatok gyereket.
"Nem kell minket eltartani, nem kell velünk élni, sem velünk foglalkozni, legfeljebb nem fogunk szülni, és kihal az emberiség."
Ha így lesz az a ti hibátok lesz. Soha nem érdekelt titeket az emberiség vagy bármiféle felsőbb cél, ideológia, mindössze saját magatok. A férfiaknak számtalan erkölcsi kódexük van, pl. bushidó, Biblia, Korán, míg ti soha nem tartottátok magatokat semmihez. A szemetekben a férfi vagy ellenség vagy akit kilehet használni, míg a férfiak szemében a nőknek mindig is megvolt a helyük.
"Csak akkor fog itt bármi is változni a születési számok tekintetében, ha a férfiak végre valahára elkezdenek megfelelni a nők igényeinek. Elég sokáig volt fordítva a dolog, épp itt az ideje, hogy végre nekünk is legyenek elvárásaink és feltételeink a szüléshez."
Hol élsz te? Milyen igényeik vannak a férfiaknak? Soha nem volt fordítva a dolog, mindig is a nők s*gge volt kinyalva. Kezdve a gyerekkortól ahol apuci mindet megadott nekik majd ugyanezt várják el a továbbiakban.
Egy férfit soha nem érdekel/érdekelt egy nő anyagi háttere, iskoláinak száma, míg fordítva bizony nagyon is így van. Nem az a tendencia hogy 8 általánost végzett férfiaknak van diplomás, gazdag barátnőjük/feleségük, hanem az hogy haszontalan nőknek van gazdag, pénzes férjük. Itt az ideje hogy a nők visszavegyenek az igényeikből és ne csak magukkal hanem a társadalom jövőjével is törődjenek.
A férfiaknak elegük van a csicskáztatásból és pontosan ez látszik a születés számok csökkenésében. Miért mondana le egy férfi az alapvető párosodási ösztönéről? Azért hogy diplomás, nagyképű k**va játssza az eszét neki és kiforgassa a vagyonából?
Az igazság az hogy egyre nő az emberek átlagéletkora, és ugye a nőknek elég rövid a szavatossági idejük. Mire jó egy olyan nő aki öreg, csúnya, nem alkalmas szülésre, nem tiszteli a férfiakat, és élete során 9-10 férfival volt már viszonya? Tehát ezzel a hozzáállással akarjátok megtartani a férfiak monogámiáját? Úgy tűnik, jobb lesz ha évezredek óta végre először figyelembe veszitek a férfiak igényeit.
Ha azt akarjuk hogy a nyugati civilizáció fennmaradjon akkor változtatnunk kell. A megoldás egyszerű. Nincs helyük a nőknek az egyetemen, a választójogukat el kell venni és a gyerekvállalást se kellene engedélyezni bizonyos számú szexuális kapcsolat felett. Ezzel a radikális megoldással megnőne a születések száma, a bomlasztó politikai erők megszűnnének, és a jövő generációja egészségesen nőhetne fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!