A nőkön miért van mindig több teher?
Mert ha nincs problémájuk, akkor generálnak maguknak. Erről híresek.
egy nő
Normális férfival kell családot alapítani. Ha egy nő olyan férfival áll össze, mint amit te leírtál az meg is érdemli.
Az pedig, hogy valaki megbotránkozik senkit nem érdekel.
Mert a nők hagyják, hogy az orrukon táncoljanak. Másoknak meg semmi köze a családi életedhez, feltehetik a szájkosarat. Szerintem a nők jobban bekeményíthetnének, radikálisan reagálva arra, ha kedves férj pl. nem veszi ki a részét a házimunkából -> nem csinálom meg neki a mosást, takarítást, mosogatást, fulladozzon a mocsokban, ha úgy tetszik
nem veszi ki a részét a családi életből -> én is eljárogatok csak úgy ki tudja hova és kivel
b@ßogat minden hülyeséggel + féltékeny, nem akar kiengedni a házból -> lelépek egy hétre úgy, hogy azt se tudja, hol vagyok, akkor talán megjön az esze
Ez nem igaz, csak tipikus női hiszti.
Mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok.
Szerintem is igazad van.Nekem nagyon rendes pàrom van,bàrmire megkèrhetem stb.
De akkor sem úgy vannak összerekva a pasik,mint a nök szerintem.A nö minden rèszletre tud figyelni(mert muszàj neki) hàztartàs,munka,stb.Igy több mindenre terjed ki a figyelem,ezàltal a problèmàk is.Talàn ezèrt van az is hogy egy pasira legyintenek,ha valamit elcs e sz,vagy nem jôl csinàlja.Mièrt van igy,nem tudom!Rosszul vagyunk kódolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!