Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőkön miért van mindig több...

A nőkön miért van mindig több teher?

Figyelt kérdés
Ha a férfiak nemtörődömök, vagy nem veszik ki a részüket a családi életben, csak akkor, ha szórakozásról van szó, akkor mindenki csak legyint, hogy ők csak férfiak. Ha viszont egy nő követ el bármilyen bakit, akkor mindenki megbotránkozik. Például ha az apa főz és nem a nő. Miért ragaszkodik mindenki ezekhez a több ezer éves idejét múlt hagyományokhoz? Semmi értelmük a mai korban és csak a vita van miattuk. Tök értelmetlen dolgok miatt.

2014. jún. 6. 23:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 A kérdező kommentje:
10 Minden szavaddal egyetértek.
2014. jún. 6. 23:51
 12/111 anonim ***** válasza:
23%
" Egy pasi amúgy sokkal többet hisztizik, mint egy nő." most is te hisztizel hercegnő
2014. jún. 6. 23:57
 13/111 anonim ***** válasza:
43%
13-mas: Ez nem hiszti. Akkor lenne hiszti, ha csak mondaná a magáét, és hazaérve ugyanúgy nem rúgná p|cs@n a semmirekellő spermadonorját. De szerintem p|cs@nrúgná. Csak akkor jogosult egy férfi arra, hogy kiszolgálják, ha le van amputálva a keze, vagy beteg.
2014. jún. 6. 23:59
 14/111 anonim ***** válasza:
85%

3-as! Te meg vélhetően magadból indulsz ki! Ha szar férfit választottál, ne írd le az összeset! Én pl. nem vagyok senkinek a cselédje, szolgája, mi mindenben megosztozunk a párommal. És a könyökömön jön ki a sok megkeseredett nő siráma arról, milyen szemetek a férfiak. Abba nem gondolnak bele, hogy ők választották azt a férfit, sőt sok esetben ők tették olyanná. Bizony, ilyen is van! Kapcsolat elején körülugrálja a rózsaszín köd mögül, aztán évekkel később látja, mire szoktatta rá a párját. Aztán elvárná, hogy X év önként vállalt cselédség után hirtelen egyenrangú félként tekintsenek rá, és a férfi vegye ki a részét mindenből.

Első válaszadó voltam.

2014. jún. 7. 00:03
 15/111 anonim ***** válasza:
84%
Jajj, 15-ös, az meg sem fordult a fejedben, hogy én itt nem csak a számat tépem, hanem úgy is élek, ahogy leírom? Nekem jelenleg pont azért nincs senkim, mert szinte csak taplókat látok magam körül. Tehát lényegében egyről beszélünk, hogy nem kell hagyni, hogy ránőjön a fejünkre. Ha pedig emiatt lép le, akkor nem is szeretett igazán, csak a házi szolgát meg a p|n@t látta bennünk.
2014. jún. 7. 00:06
 16/111 anonim ***** válasza:
34%
Ettől függetlenül g¤ciség a részedről az, hogy belerúgsz egyet a földön fekvőbe. Egy olyan ember, aki kihasználja a másikat, mindegy miért, hogyan és milyen körülmények között, nem ember. Ennyi, kész, pont, lezárva.
2014. jún. 7. 00:09
 17/111 anonim ***** válasza:
74%

Te választottad: És olyan nincs, hogy a másik megjátssza magát, és csak később mutatja ki a foga fehérjét, ugye? Bazz...

Te tetted ilyenné: Hogyan, írásos kérelemben megfogalmazva? Édes Istenkém, ez az áldozathibáztatás! Nehogy már bármiért is felelősséget kellejen vállalnia a teremtés koronáinak, ugye? Ugye?

2014. jún. 7. 00:12
 18/111 anonim ***** válasza:
93%
Szeretem az ilyen általánosításokat, miért lenne minden férfi ilyen? Azért mert te ilyet fogtál ki még nem mind ilyen. Mikor megismersz valakit már láthatod milyen, ha nem tetszik nem kell vele folytatni. Ha pedig valaki ilyen párt választ magának akkor tudjon rá, nem volt kötelező.
2014. jún. 7. 00:31
 19/111 anonim ***** válasza:
100%
19. Még egy dolog, ha nem tetszik ott is lehet hagyni, szabad országban élünk.
2014. jún. 7. 00:34
 20/111 anonim ***** válasza:
100%

63-as, ne itt éld ki a frusztrációidat, jó?! Nem áldozathibáztatást, és nem emelem piedesztálra a férfit. Csak nem fröcsögök, mint egy megkeseredett hibbant némber. Én nem hagytam magamból soha hülye cselédet csinálni, de nem is próbált senki azzá tenni. Mert megvan a magamhoz való eszem, és össze sem költöztem volna olyannal. Sok férfit meg igenis lehetne nevelni, jó irányba téríteni, csak a nők ehhez is túl egyszerűek. (Ez én vőlegényem sem sokat csinált, míg otthon lakott, most mégis segítőkész, nincs, amit ne lehetne rábízni)

Nekem nem egy megkeseredett negyvenes-ötvenes nő maga mondta, hogy pontosan tudja "öreg fejjel", hol rontotta el. Csak magát hibáztatta, az "áldozatot". És igen, elismerte, hogy bizony ő szoktatta bele a jóba a férfit. Mert így akart tökéletes lenni a férfi szemében. Volt, ahol alapból is anyuka pici fiához ment hozzá az illető nő, ott meg csak rontott tovább a meglévő helyzeten azzal, hogy átvette anyuka szerepét.

Akkor van az a fajta nő, amelyik meg annyira mániákus a házimunkát illetően, hogy szerencsétlen férfi nem tud jó lenni nála. Egy ismerősöm pl. szidta a férjét, miért nem segít, utána meg kiderül, hogy NEM ENGEDI porszívózni, mert szerinte bénán csinálja, a mosógéphez ne nyúljon, mert elrontja, rosszul mosogat, rá sem meri bízni! Ja! Hát akkor csinálja az ő tökéletes módján, de akkor pofát alapállásba! Semmivel sem lehet jobban lelombozni valakit, minthogy a kezdeti ügyetlenkedését kifikázza, és kiveszi a kezéből a munkát. Ha én is ezt tettem volna, biztos a nyakamban lenne a teljes házimunka. De nem, én ma, mikor reggel éjszakásként hazaértem, majd lefeküdtem, arra keltem, hogy kávéval ébreszt a párom, és kész az ebéd, el is mosogatott. :)

2014. jún. 7. 00:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!