A nőkön miért van mindig több teher?
12:23-re
Az ember létezésének az értelmét nem az erkölcsi teljesítmény határozza meg. Szerinted a hangyáknak milyen erkölcsi teljesítményük van, ami igazolja a fontosságukat? Kicsiben gondolkozol.
Egyébként az erkölcsöt a társadalmi normák határozzák meg. Maximum egyesek nem illenek bele a normákba, de erről nem az egész emberiség tehet. Főleg nem CSAK a nők vagy nem CSAK a férfiak.
"Nem ismered minden nő véleményét, és csak általánosítasz."
Nem is kell.
"A tudománynál honnan tudod, hogy a kérdező vagy a válaszolók nem nők? HONNAN? Ez egy anonim oldal. "
Könnyű kikövetkeztetni. Ehhez ismerni kell kicsit a női és férfi nemet, lehet neked nem menne.
"Úgy állítod be a nőket, mint akik csak a szépséggel és a divattal foglalkoznak, akkor most én állítsam be úgy a pasikat, mint akik csak a szexszel foglalkoznak?"
Úgy állítom be a nőket,mint akik inkább foglalkoznak a divattal, szépítkezéssel, mint a fizikával,informatikával,geometriával ésatöbbi.
"Amit építhetne akár nő is, ha nem lenne lenézett egy női mérnök"
Amit építhetne akár nő is, ha lenne elég mérnök és kétkezi munkás.
"Megnézném én 50, de akár 20 év múlva mennyi női mérnök és informatikus lesz"
És mennyi bölcsész.
"a női orvostanhallgatók"
A bécsi egyetemen plusz pontot kapnak a nemük miatt, csak mert nők. Lennék ott ügyvéd, sok lesz a műhibaper.
"Hát oszt 18 éves koráig kell pelenkázni, 2 max 3 éves korában már tud menni a neki megfelelő intézménybe"
Addig is férfiak szívesen pelenkáznának, míg cserébe a nők fenntartanék a családot,ami éppen otthon van.
"És miért dolgozna az anyja kint a 40 fokban este nyolcig?"
Hogy átérezze milyen teher van a férfiakon, ahelyett, hogy unalmában férfiellenes csacsogásba kezdene valahol.
"nem egyszer leírtam a válaszomban, hogy nem vagyok férfigyűlölő"
Csak azokat a férfiakat gyűlölöd, akik nem úgy gondolkoznak, mint te. Végül is ez nagy különbség :)
Hogy is írtad?
"Az ilyen emberek szerintem tarkólövést érdemelnek"
"Iskolakötelezettség még mindig van. Próbáld meg te, a nagy férfi megtanítani "
Csodálatos érzés lehet rögtön megindokolni, hogy miért nem valósulhat meg a következő mondatod.
"A legtöbb tanár nő. "
A legtöbb buszsofőr férfi.
"Ne nézz ránk, ne állj szóba velünk! "
Lol.
"És főleg, ne szaporodj velünk, mert nem érdemled meg, max. kihal a fajtád."
Ez, kérem szépen rasszizmus.
" Ha nem szülnének a nők, akkor ti se lennétek itt, meg mi sem."
Ha nem tosznának a férfiak, nem lenne nő. Ezek bonyolult logikai észrevételek.
"Ehhez képest a ti szórakozásotok, amit civilizációépítésnek hívtok, lófütty"
Tessék szépen visszaköltözni Afrikába, ahova nem ér el a lófütty.
Lol?????
Te hány éves vagy???
16-17.
Mert felnőtt emberek ilyen szavakat/ kiejezéseket/ rövidítéseket nem használnak,remelm mire az a korosztály felnő ők is elfelejtik
Úristen!Mi van itt!
VALaki itt nagyon el van àjulva magàtól!
Minden munka fontos,egymàsból tevödnek össze,egyik a màsik nèlkül nincs függetlenül attól fèrfi vagy nö végzi.Tèny hogy minden embernek màs a a könnyebb ès az elvègezhetöbb munka.Pl.nem mindenkit lehet napi 8 óràba leülteni varrni,vagy nem mindenkit lehet felküldeni a tetöre...
ÈN màr a kapcsolat elejèn leszögeztem a pàromnak,hogy nàlam, nincs.olyan hogy fèrfi,vagy nöi munka.Èn is dolgozom (egy gyàrban fèrfiak nök vegyesen)8 óràban,ö is dolgozik(hasonló munkakörben) igy itthon mondenki csinàl mondent.Egyedül a fözès az enyèm,mert ö csal fagyasztott cuccokat tud fözni.Pàr èv mulva munkanèlkènt èn csinàltam mindent.(NEM esett nehezemre)Kèsöbb mikor dolgoztam,hozzà kellett szokni de, visszaàllt a rend.Most itthon vagyok gyeden,több mindent èn csinàlok,plussz a pici.Ö dolgozik,de ha hazajön megcsinàlja amire megkèrem.Bàr kevesebb mint amit èn csinàlok,mert èn itthon vagyok.Múltkor pl.èn vittem le a kutyàt,plussz mentem tankolni,ö pedig a picivel volt megetette megfürdette.stb.Hazaèrtem ennyit mondott:Le a kalappal,hogy ezt igy tudod csinàlni egyedül...
Jól esett!
Ma pl,èn csinàltam a palacsintàt,míg ö elaltatta a picit,majd felmosott.
Meg kell beszèlni ès idomítani is tudni kell akkor nem èrzi úgy a nö,hogy egy cselèd.Ha ennek ellenère nem müködik,akkor gondolkodj el,hogy együtt maradtok-e a jövöben.Ja ès tisztelni kell a màsikat,ès amit csinàl mert ha ez nincs meg,az règen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!