A férjem folyton a nőket bámulja az utcán. Már nagyon
sok vita volt köztünk ezért, de nem változik a helyzet,
főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön.
Mit tegyek, hogy ne zavarjon?
Örülj neki hogy nem a férfiakat bámulja. Amúgy ameddig csak bámulja addig nincs gond. Hűséget fogadott nem vakságot.
2013. ápr. 25. 13:04
Ne féltékenykedj bammeg és nézd te is a pasikat. Valamiért veled van nem a többi nővel ne cseszd el.
2013. ápr. 25. 13:05
Bámuld Te is a férfiakat. Tudod, azzal a diszkrét női bájjal, ahogy illik, de azért vegye észre a férjed.
Egy igazi jó pasinál egy gyenge, de hallható hümmögés...
Talán észbe kap, neked is van szemed, izlésed, és nem vagy egy bányaló aki csak előre lát, és csak őt.
2013. ápr. 25. 13:08
Mindegyik bámulja. Az enyém is. Fogd fel lazán. Járjon csukott szemmel? Én még uszítom is néha, hogy nézd milyen jó nö van ott. Vagy rákérdezek, ez most jó nö? De a férjem is veszi a lapot ilyenkor és mondja, hogy jó, de nem olyan jó, mint te. Nincs ezzel semmi baj.
2013. ápr. 25. 13:10
ezt a kérdést már feltetted itt .....
am ne figyel oda
2013. ápr. 25. 13:12
Azt meg tudod fogalmazni, hogy miért zavar? Lehet azért, mert önbizalomhiányban szenvedsz, és úgy érzed, kevésbé vagy csinos, szép, mint azok a nők? Esetleg túlsúlyod van? Kezdő lépésként változtass magadon valamit, pl. csináltass új frizurát (egy nő lelkében bizony sokat számít), sminkeld magad otthonra is, és öltözz csinosan/szexisen otthon is. Cseréld le a szemüveget kontaktlencsére, meg ehhez hasonló. Esetleg változtass az étrendeteken, és ha van túlsúlyod, próbálj leadni belőle. Végülis mindegy mit, csak olyan irányba mozdulj, hogy a férjed is felismerje a változást!
2013. ápr. 25. 13:18
Ennyire azért nem lehetsz ütödött, hogy ilyen apróság miatt, ami még természetes is, csinálod otthon a feszültséget.
2013. ápr. 25. 13:19
nézz úgy ki hogy téged is megbámuljanak melette a pasik.
2013. ápr. 25. 13:20
9/57 A kérdező kommentje:
Nehogy azt mondja valaki, hogy más nőt nem zavar.
Nem tudom másképp megfogalmazni. Nő ezt úgysem érti meg - ritka kivétellel. Illetve az is tanult magatartás, fegyelmezés.
Szóval, egyszerűen jólesik a férfi szemnek a gyönyörű női testek látványa. Ilyen egyszerűűűű ! :):P
Valóban addig örülj, amíg nem a férfiakat bámulja. Ha Te látsz meg előbb egy szép nőt, aki a férjed ízlése, szólj Neki. Hálás lesz érte. Én megtanítottam a feleségemet erre. Nem is volt belőle vita soha. :)
A legjobbakat!
56/F
2013. ápr. 25. 13:24
Kapcsolódó kérdések: