Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem folyton a nőket...

A férjem folyton a nőket bámulja az utcán. Már nagyon sok vita volt köztünk ezért, de nem változik a helyzet, főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 13:00
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
82%

Nézd Kérdező, több eshetőséget látok, vagy a Déli sarkra költöztök, vagy nem foglalkozol vele, vagy te meg elkezded addig a pasikat bámulni, esetleg a kirakatokat.

De még az is egy eshetőség, hogy végigolvastatod vele a GYK családi és gyereknevelés-kérdéseit, hidd el, nem fog tudni utána egy "jó futóműre" se úgy nézni mint annak előtte...

2013. ápr. 25. 14:00
 22/57 anonim ***** válasza:
2%

Az eddigi válaszokból leszűrhetjük, hogy mindkét nem a nőket nézi. A férfiak izgalomból, a nők irigységből.

Amúgy én otthagynám azt a nőt, aki megtiltja, hogy nézzem a nőket. De az is igaz, hogy a szemeimet nem ragasztom a csajokra. Ízlés kérdése az egész.

Az óvodás szintű "akkor te is nézd a férfiakat, de úgy, hogy észre vegye" hozzászólás meg no comment.

Ha csak azért nézze a férfiakat, hogy a férjét zavarja, na az már a elgalja az egésznek.

2013. ápr. 25. 14:09
 23/57 anonim ***** válasza:
62%
Én is megnézem a férfiakat...Lehet lepontozni.
2013. ápr. 25. 14:12
 24/57 anonim ***** válasza:
57%

Megáll az ész!! Megnézi a nőket??? A r.ohadék!! Azonnal válj el!! :)

Vagy vegyél pár szexi cuccot és lejts el előtte azokban este, másnap már biztos nem lesz ereje bámulni...

2013. ápr. 25. 14:14
 25/57 anonim ***** válasza:
91%

Az egy dolog, hogy megbámulja, de az végtelenül bunkó dolog, hogy feltűnően. Ez azt jelzi, hogy más nőt sokkal vonzóbbnak talál, az első adandó alkalommal lecserélne.

29/f

2013. ápr. 25. 14:20
 26/57 anonim ***** válasza:
9%
Nő létemre én is meg szeretem nézni a jó nőket. Ha látom, hogy a párom pillantása pár másodpercre egy nő fenekén pihen, akkor én is megnézem, és megjegyzem magamban, hogy "hmm, tényleg jó". Azonban valamilyen oknál fogva a párom engem tart a legszebbnek és a legjobb nőnek (bár nem tudom miért, talán ezt hívják rózsaszín ködnek :)), úgyhogy nem különösebben zavar ez. Tudom, hogy én tetszem neki, engem szeret, hát akkor hadd nézze meg a szembe jövő nőket, én is csomószor megbámulok mindenkit. (Főleg azokat a nőket, akik tök jól öltözködnek.) :) Nem járhatunk az utcán mindig csak úgy, hogy a fákat, meg a kocsikat nézegessük... :)
2013. ápr. 25. 14:20
 27/57 anonim ***** válasza:
47%

# 28

Feltettem egy vicceskedő kérdést és te rögtön támadsz...Azért ez valamit jelez...

A stílus maga az ember. Köszöntem.

2013. ápr. 25. 14:32
 28/57 anonim ***** válasza:
98%
Az egy dolog, hogy ilyen miatt felesleges féltékenynek lenni. Viszont nekem apukám csinálja ezt folyton, és annyira zavaró, hogy megyünk az utcán nem is figyel rám, mert össze-vissza jár a tekintete. Szóval megértem, hogyha valaki nem is féltékeny, mert nyilván az apámra nem vagyok az :D de ez baromira zavaró így. Legyen már tisztelettel és tekintettel a másikra.
2013. ápr. 25. 14:34
 29/57 anonim ***** válasza:
93%
Mindig mulatok az olyan bácsikon, akik hatalmas önbizalommal bámulnak szegény feleségük mellett. Igazi férfiak, mi? Nézzenek csak, ha már otthon nem tudnak teljesíteni.
2013. ápr. 25. 14:37
 30/57 anonim ***** válasza:
84%
Az is jelez valamit, hogy a normálisan, kulturáltan válaszoló montihun-t és a másik férfit lepontozzák.
2013. ápr. 25. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!