A férjem folyton a nőket bámulja az utcán. Már nagyon sok vita volt köztünk ezért, de nem változik a helyzet, főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?
Nézd Kérdező, több eshetőséget látok, vagy a Déli sarkra költöztök, vagy nem foglalkozol vele, vagy te meg elkezded addig a pasikat bámulni, esetleg a kirakatokat.
De még az is egy eshetőség, hogy végigolvastatod vele a GYK családi és gyereknevelés-kérdéseit, hidd el, nem fog tudni utána egy "jó futóműre" se úgy nézni mint annak előtte...
Az eddigi válaszokból leszűrhetjük, hogy mindkét nem a nőket nézi. A férfiak izgalomból, a nők irigységből.
Amúgy én otthagynám azt a nőt, aki megtiltja, hogy nézzem a nőket. De az is igaz, hogy a szemeimet nem ragasztom a csajokra. Ízlés kérdése az egész.
Az óvodás szintű "akkor te is nézd a férfiakat, de úgy, hogy észre vegye" hozzászólás meg no comment.
Ha csak azért nézze a férfiakat, hogy a férjét zavarja, na az már a elgalja az egésznek.
Megáll az ész!! Megnézi a nőket??? A r.ohadék!! Azonnal válj el!! :)
Vagy vegyél pár szexi cuccot és lejts el előtte azokban este, másnap már biztos nem lesz ereje bámulni...
Az egy dolog, hogy megbámulja, de az végtelenül bunkó dolog, hogy feltűnően. Ez azt jelzi, hogy más nőt sokkal vonzóbbnak talál, az első adandó alkalommal lecserélne.
29/f
# 28
Feltettem egy vicceskedő kérdést és te rögtön támadsz...Azért ez valamit jelez...
A stílus maga az ember. Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!