A férjem folyton a nőket bámulja az utcán. Már nagyon sok vita volt köztünk ezért, de nem változik a helyzet, főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?
Én megértem, mert engem is zavar. Nem, nem az a tény, hogy bámulja őket. Hanem ha mellettem, feltűnően teszi.
Mi arra jutottunk, hogy megkértem, csinálja úgy, hogy ne vegyem észre, és lehetőleg mások se. Mert az számomra akkor is megalázó, ha minden férfi ezt csinálja. Most mindig megkérdezi, hogy észrevettem-e, hogy megnézett valakit, ez aranyos :)
Egyébként jön a jó idő, tegyen fel napszemüveget, akkor se te, se más nem látja, hogy a nőket nézi :)
Nö vagyok, és engem nem zavar, ha a férjem megnéz másoik nöket is. Söt ha véletlen látok egy kimondottan csinos nöt, még az iselöfordul, hogy én hivom fel a figyelmét rá.
Attól, hogy megnéz másokat, az égvilágon semmit nem vesz el tölem, nekem semmi hátrányom sincs belöle. Annyi egészséges önbizalmam van, hogy tudjam, igaz, hogy nem vagyok a világon a legszebb, nem vagyok tökéletes kinézetü (csak jó átlag), de ö VELEM akar élni, azért, mert szeretjük és ez fontosabb, mint az akármilyen csodálatosan szép külsö.
Ez ellen nem tudsz mit tenni, vagy elfogadod vagy vitáztok állandóan.
És igaza van az előttem szólóknak, hogy azért van veled mert téged szeret és nem őket választotta helyetted!
Persze megértem azt is, hogy zavar téged, főleg ha állandóan csak a nőket nézi a te jelenléteben, az már más lenne ha 1-2 nőt megnéz! Szerintem.
Az én férjem pl nem nézi őket, nincs rá igénye, őt nem érdekli melyik nőn milyen ruha van vagy ép mit takar vagy ép mit nem. Számára én vagyok az álomnő. De van olyan amikor én mondom neki, hogy nézd milyen csinos az a csaj. Erről ennyit.
Valószínűleg azért nézi, mert a te látványoddal már nem tud betelni, erre még nem gondoltál?
Nem híztál mondjuk azóta, mióta együtt vagytok? Ugyanúgy törődsz magaddal mint mikor még csak randiztatok?
Nyomd ki a szemét és akkor nem fogja bámulni őket!
Jaj ugyan már, ha békében lennél magaddal nem zavarna, hogy a férjed csak nézi a nőket!
Pl. én is szoktam nézni a nőket az utcán, némelyik egész viccesen tud felöltözni. Főleg ezek a kis csitrik tudnak ám öltözködni! És én is szólok férjemnek, ha látok egy jó női s.egget!
Te meg gondolom nézed a kisgyerekeket...lehet ez meg a férjedet zavarja!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!