Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem folyton a nőket...

A férjem folyton a nőket bámulja az utcán. Már nagyon sok vita volt köztünk ezért, de nem változik a helyzet, főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 13:00
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

A pillantás kb. az utcán körbenézel, hogy jön-e az autó. Vagy az, amíg ránézel egy nénire vagy egy pasira.

Egyébként ennyi csinos nő van az utcákon? Merre?

2013. ápr. 25. 18:01
 42/57 anonim ***** válasza:

ma 18:01

Akkor mi a megoldás?

Kötőtű a szembe?

2013. ápr. 25. 18:04
 43/57 anonim ***** válasza:
80%

imádom az ilyen pasikat, annyi mókás pillanatot szereznek nekem nyaranta :) látni a nyálcsorgató, oda-vissza kapkodó fejüket :D mondjuk én annyira nem vagyok az a kategória, akin a pasiknak kocsányokon lóg a szemük, de akinek bejönnek a korpulens bulák, azok szeretik rajtam legeltetni. és én eközben is jót mulatok. hogy a pasik tulképp mekkora ösztönlények, mintha le se másztak volna még a fáról. :D

a párom azért szerencsére nem csinálja ilyen feltűnően, vagy ha csinálja is, azt is max a haverokkal, de nem az én jelenlétemben. nincs ráírva, h én vagyok a menyasszonya, felőlem nézegesse a csinos lányokat, nem aláz meg vele, ha nem vagyok ott. tudom, h kizárólag én vagyok számára az a nő, akivel ágyba is bújik, a többi olyan mint nekünk (csajoknak) a window-shopping a plázában :D

2013. ápr. 25. 18:13
 44/57 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem az ide író nőket, de nem is akarom megérteni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet úgy menni valahová, hogy már annyira leszarjátok egymást a másikkal, hogy másokat bámultok, de biztos nagyon jó. Ha a partneremet annyira nem tudom lekötni, hogy mások után fordul meg az utcán, ott hagynám, ha pedig le tudnám kötni, de ekkora bunkó lenne, nos, akkor is ott hagynám. Senki ne mondja, hogy ez a normális és itt nem arról van szó, hogy, ha egyedül van megbámulja e őket.
2013. ápr. 25. 18:14
 45/57 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy kell kötőtű.

Próbálom megérteni, de nem megy. Én is szoktam nézni az embereket az utcán, legtöbbször lányok haján akad meg a szemem. Vagy egy jó táskán. És a szép lányokon. De van egy olyan érzésem, hogy míg én az arcra szép lányokat nézem, addig a férfiak a testre szép = szexis lányokat nézik meg.

Ezt azért nem értem, mert szexis lányokat a neten is lehet nézni. Kifejezetten a zsáneredre rá tudsz keresni. Nem fogsz semmiről lemaradni, ha nem nézel meg egy popsit.

És nem a szexualitással van bajom; ha a férfiak a nők ujjait néznék meg, azt sem érteném, hisz azt is lehet máshol nézni.

2013. ápr. 25. 18:20
 46/57 anonim ***** válasza:
61%
Az én barátom nem csinálja, de én csinálom kettőnk helyett is. Ha valami extra jót látok, akkor szólok, megvitatjuk, ennyi. Az, hogy rápillant, nem zavar, én attól hányok mikor valaki csókolózik a barátnőjével, és közben tök feltűnően engem bámul. Az nagyon megalázó szerintem. Vagy amikor még vissza is néznek utánam, r miközben a barátnőjük kezét fogják.
2013. ápr. 25. 18:46
 47/57 anonim ***** válasza:
Úúútálom ezt a topikot! A felét kitörli mod e.t. :(
2013. ápr. 25. 20:06
 48/57 anonim ***** válasza:

....főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön....

Menjetek Szibériába...ott fel vannak öltözve :)

2013. ápr. 25. 21:14
 49/57 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat . . .

Az én párom meglehetősen banga, néha engem sem vesz észre az utcán, nemhogy más nőket. De van olyan, hogy feltűnik neki valaki (akár az utcán, a boltban, a tévében), és akkor mondja is, hogy az a nő milyen nőies, szép. De van olyan is, hogy én veszek észre egy dekoratív hölgyet, és felhívom rá a figyelmét, hogy "szerintem ő is szép, szerinted?". És többnyire helyesel, javarészt egyezik az "ízlésünk". Szóval ez nem zavar.

Sógornőm az teljesen más, a sógor annyit se mondhat, hogy "milyen csinos az a lány", mert akkor aznap már nem beszélnek, bevágja a hisztit.

VISZONT, ha olyan lenne a párom, hogy minden nő után megfordul, méghozzá jó feltűnően akkor is, ha mellette vagyok, na azt a bunkóságot én sem tolerálnám. Van szeme, nézze nyugodtan, de azért van egy határ, amit már ne lépjen át.

2013. ápr. 25. 21:54
 50/57 anonim ***** válasza:
#32 nem önbizalomhiány, hanem a tisztelet hiánya
2013. ápr. 25. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!