Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem folyton a nőket...

A férjem folyton a nőket bámulja az utcán. Már nagyon sok vita volt köztünk ezért, de nem változik a helyzet, főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 13:00
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
98%
Átérzem a helyzeted. Nekem 2x kellett elmondanom a férjemnek és megértette. Ha nem vagyok ott, felőlem úgy forgatja a fejét a nők után, ahogy akarja, de ne alázzon meg azzal, h a jelenlétemben feltűnően megnézi a nőket. A szeme sarkából, diszkréten nézegetheti akkor is, ha ott vagyok, de ezt a majd kiesünk a szélvédőn kategóriát hanyagoljuk.
2013. ápr. 25. 14:38
 32/57 anonim ***** válasza:
18%

Kedves montihun, na ezt hívják úgy hogy önbizalomhiány, ami feltehető a Kérdező kérdésének is a valódi alapja.

Attól mert én férfiként jobbnak látok egy női hátsót a pároménál messze nem jelenti azt, hogy "az első adandó alkalommal lecserélném", eszem ágában sincs ilyesmi... a kettő sehol sem összehasonlítható...

És hát ja, nyilván a zasszony is jobb testűnek lát egy kisportolt huszonéves férfit (mert hát AZ, minek lássa?), mint engem 50 felé közeledve, fogyó mennyiségű hajjal és növő mennyiségű sörhassal... de ettől nem gondolom azt, hogy le akarna cserélni...

2013. ápr. 25. 14:40
 33/57 anonim ***** válasza:
22%

Kedves Kérdező!

Arra nem gondoltál, h másokat azért néz meg, amikor vele vagy, mert Téged nem tud, hisz' mellette sétálsz?! Menj előtte pár m-rel és ha jól nézel ki, Téged (is) fog bámulni. :)))

56/F (vki által alfahímnek titulált)

2013. ápr. 25. 15:00
 34/57 anonim ***** válasza:
67%

Azért nem csak a szép nők után fordulnak meg. Lehet bányarém is, ha jó a segge vagy a melle. Sőt, nem is kell, hogy jó legyen, elég a bőr látványa.

Szerintem egyszerűen gusztustalan. Olyan... nem is tudom elmagyarázni. Mint amikor egy nagyon kövér gyerek bemegy nyammogni egy édességboltba, és éhes szemmel végignézi a sütiket, a nyálát törölgeti, és közben hörög meg szuszog.

Ha látom hogy egy pasi megnéz engem, vagy valaki mást, és egyedül van, akkor arra gondolok, ez tök szánalmas, itt álmodozik az út közepén, miközben fellöki mindenki; ha mellette van a párja, arra gondolok, ez milyen szánalmas, ott van mellette a kedvese, ez meg állat módra szimatol.

2013. ápr. 25. 15:32
 35/57 anonim ***** válasza:
5%

Bizony, bizony. Bennünk él még az ÁLLAT! Van akinek ez jó, van, aki nem kedveli. Akkor tuti, ha megtaláljuk a hozzánk illőt. :)

56/F

2013. ápr. 25. 15:35
 36/57 anonim ***** válasza:
#37: Olvasd végig! Vmelyik nagyokos itt minősített ezzel a kifejezéssel. :)
2013. ápr. 25. 15:37
 37/57 anonim ***** válasza:
70%

Én ezért szakítottam a barátnőmmel,és le lehet pontozni!

Ha pár másodpercre rápillantottam egy ismeretlen lányra,egyből biztos meg akartam b.szni,meg jöjjek össze vele,őt meg felejtsem el,jöjjek össze azzal a k.rvával,akit lesek....egy futó kb 5 másodperces pillantás miatt.... 6 hónap alatt szerintem egyszer sem adtam okot neki a féltékenykedésre,a barátaimat mellőztem miatta,csak hogy vele tudjak lenni az ilyen beszólásait kicsit jogtalannak éreztem,és nem bántam meg hogy kidobtam.

2013. ápr. 25. 17:14
 38/57 anonim ***** válasza:
80%

"5 másodperces pillantás"

Nem értek egyet a barátnőddel, de 5 másodperc az nem pillantás.

2013. ápr. 25. 17:24
 39/57 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk ugyanez a helyzet,én 25F ő 23L

Ha csak odamerek nézni egy másik nő felé,akkor megkapom hogy biztos meg is csalnám,mert ha ránézek egy másik lányra,szerinte ha adott lenne a lehetőség,és nem lenne velem,biztos ismerkednék is más lányokkal,vagy leszólítanám őket.Nem egyszer rajta kaptam,hogy ő is nézett már meg más pasit,de persze ő azt mondogatta,hogy tévedek,ő csak arra nézett,nem oda......

2013. ápr. 25. 17:32
 40/57 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:24

Jó hát nem mértem le stopper órával,akkor 2-3 másodperc.

A lényeg hogy én tudom magamban,hogy nem azért nézek oda,mert meg akarom kefélni az illetőt.

De szerintem max egy vak pasi nem szokott rápillantani egy csinos nőre.

2013. ápr. 25. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!