Ez egy nagyon nehéz helyzet! Ti hogyan oldanátok meg? Hogyan segítsek úgy, hogy másnak meg nem akarok?
Most egy nagyon szemét kérdés/helyzet fog következni.
Arról lenne szó, hogy a párom lányának van egy külsejét elrontó betegsége (elhízása mellett), melyben én is sokat szenvedtem. (ez most nem lényeg, hogy mi). Nekem 3 év munkájába telt, mire megtaláltam a megfelelő módszereket arra, hogy totálisan kiiktassam ezt és ezzel együtt egy nagyon szép alakot is elérjek (kockás has, szálkás izomzat).
A lány tudomást szerzett erről és ő is kéri tőlem ezt a diétát és programot (kamasz korú lány ő). Szegény eléggé szenved ettől a bajtól. Én szívesen segítek neki, de az a bökkenő, hogy a gyerek az anyjával él együtt, aki meg egy rohadt k...va. Nem elfogultságból gyűlölöm tiszta szívemből, hanem azért amit tett a párommal amikor még együtt voltak. Konkrétan a párom 3 műszakban dolgozta ki a belét, hogy meglegyen a hitelre a lóvé, a nő meg NŐVEL és férfival is egyaránt csalta fűvel-fával. Szóval s ez még csak egy részlete annak, hogy az a ro.hadék milyen.
Na szóval ez a ganajtúró féregnek is hasonló bajai vannak, meg el is van hízva, viszont próbál tenni ez ellen, de szerencsétlenül, mivel nem ért hozzá. (tudjátok "2 hét alatt fogyj 20 kg-ot a cosmopolitannal és egyél naponta 1 naracsot!" csak diétákkal, ami semmit se ér...)
Szóval én segítenék a gyereknek, hogy ne szenvedjen, mert vele nagyon jó viszonyban vagyok, de azt nem akarom, hogy az a féreg az én programommal (amiért megküzdöttem) kupálja ki magát!! Mert abban tuti lennék, hogy a féreg megnézné az irományomat...
Szerintetek hogy legyen ez?
- Szereted a párod? Ha igen, akkor segíts a lányának!
- Szereted a lányt? Ha igen, akkor segíts neki, és nézd el neki, ha ő szereti az anyukáját, és majd neki is segíteni akar.
Az emberi nagyság sokszor abban mutatkozik meg, hogy átlépünk a saját kicsinyességünkön, pitiáner bosszúvágyunkon, kárörömünkön.
Örülj, hogy örömet szerezhetsz a lánynak. A nőt meg ne gyűlöld, mert az egy csomó energiát elvisz. Hadd gyűlőlje csak a párod! Az ő dolga. :)
Csak azt kívánd másnak, amit te szeretnél magadnak.
Hogy tudsz ilyen irigy lenni?
Nézz a lelked legmélyére, és rohadtul ne zavarjon az hogy amikor te még nem voltál a párod életében, mit csinált. Mert ahhoz ketten kellettek, hogy úgy éljenek, ahogy leírtad, nem csak a felesége, hanem a párod is.
De nyugodj meg, minden módszer csak és kizárólag annál működik, aki hisz benne, és akarja. Párod exénél nem biztos, hogy beválik.
Ha szereted a párodat, segítesz a lányán. Onnan kezdve az ő dolga, hogy ő - mivel nyilván szereti az anyját - tovább adja-e a módszert, és segít-e az anyjának. Aztán az exen, hogy csinálja-e, sikeres-e.
Ha ez neked problémát okoz, akkor pedig nyugodtan legyél boldog a kizárólagos tulajdonodban lévő titokkal, és ne mondd el senkinek.
Kíváncsi lennék, neked hogy esne ugyanez.
teljesen egyetértek az elsővel...lépj ezen túl, ha csinálja majd a programodat, hát csinálja...és hidd el, a közöny nem emészt fel, míg a gyűlölködés és bosszúvágy nagyon is...segits a lánynak! :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!