Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez egy nagyon nehéz helyzet!...

Ez egy nagyon nehéz helyzet! Ti hogyan oldanátok meg? Hogyan segítsek úgy, hogy másnak meg nem akarok?

Figyelt kérdés

Most egy nagyon szemét kérdés/helyzet fog következni.

Arról lenne szó, hogy a párom lányának van egy külsejét elrontó betegsége (elhízása mellett), melyben én is sokat szenvedtem. (ez most nem lényeg, hogy mi). Nekem 3 év munkájába telt, mire megtaláltam a megfelelő módszereket arra, hogy totálisan kiiktassam ezt és ezzel együtt egy nagyon szép alakot is elérjek (kockás has, szálkás izomzat).

A lány tudomást szerzett erről és ő is kéri tőlem ezt a diétát és programot (kamasz korú lány ő). Szegény eléggé szenved ettől a bajtól. Én szívesen segítek neki, de az a bökkenő, hogy a gyerek az anyjával él együtt, aki meg egy rohadt k...va. Nem elfogultságból gyűlölöm tiszta szívemből, hanem azért amit tett a párommal amikor még együtt voltak. Konkrétan a párom 3 műszakban dolgozta ki a belét, hogy meglegyen a hitelre a lóvé, a nő meg NŐVEL és férfival is egyaránt csalta fűvel-fával. Szóval s ez még csak egy részlete annak, hogy az a ro.hadék milyen.

Na szóval ez a ganajtúró féregnek is hasonló bajai vannak, meg el is van hízva, viszont próbál tenni ez ellen, de szerencsétlenül, mivel nem ért hozzá. (tudjátok "2 hét alatt fogyj 20 kg-ot a cosmopolitannal és egyél naponta 1 naracsot!" csak diétákkal, ami semmit se ér...)

Szóval én segítenék a gyereknek, hogy ne szenvedjen, mert vele nagyon jó viszonyban vagyok, de azt nem akarom, hogy az a féreg az én programommal (amiért megküzdöttem) kupálja ki magát!! Mert abban tuti lennék, hogy a féreg megnézné az irományomat...

Szerintetek hogy legyen ez?

2013. ápr. 22. 08:12
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
99%

- Szereted a párod? Ha igen, akkor segíts a lányának!

- Szereted a lányt? Ha igen, akkor segíts neki, és nézd el neki, ha ő szereti az anyukáját, és majd neki is segíteni akar.

Az emberi nagyság sokszor abban mutatkozik meg, hogy átlépünk a saját kicsinyességünkön, pitiáner bosszúvágyunkon, kárörömünkön.

Örülj, hogy örömet szerezhetsz a lánynak. A nőt meg ne gyűlöld, mert az egy csomó energiát elvisz. Hadd gyűlőlje csak a párod! Az ő dolga. :)

2013. ápr. 22. 08:19
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
Ne legyél gyerekes. Segits a lánynak és ha az anyja is alkalmazza a módszert akkor törődj bele. Nem mondhatod a lánynak,h ne mutassa az anyjának,m előfordulhat,h ezzel a kettőtök jó viszonya megromlik. Érthető a helyzeted,szó se róla,megértem,ha gyűlölöd,de ez ellen nem tudsz semmit tenni.
2013. ápr. 22. 08:20
 3/38 anonim ***** válasza:
98%
Segits a lánynak.A nővel ne törödj,ha használja a programodat azt nem tőled kapja hanem a lányától,abban pedig igazad van hogy a lánya nem fogja megtagadni tőle.
2013. ápr. 22. 08:24
 4/38 anonim ***** válasza:
98%

Csak azt kívánd másnak, amit te szeretnél magadnak.

Hogy tudsz ilyen irigy lenni?

Nézz a lelked legmélyére, és rohadtul ne zavarjon az hogy amikor te még nem voltál a párod életében, mit csinált. Mert ahhoz ketten kellettek, hogy úgy éljenek, ahogy leírtad, nem csak a felesége, hanem a párod is.

De nyugodj meg, minden módszer csak és kizárólag annál működik, aki hisz benne, és akarja. Párod exénél nem biztos, hogy beválik.

Ha szereted a párodat, segítesz a lányán. Onnan kezdve az ő dolga, hogy ő - mivel nyilván szereti az anyját - tovább adja-e a módszert, és segít-e az anyjának. Aztán az exen, hogy csinálja-e, sikeres-e.

Ha ez neked problémát okoz, akkor pedig nyugodtan legyél boldog a kizárólagos tulajdonodban lévő titokkal, és ne mondd el senkinek.

Kíváncsi lennék, neked hogy esne ugyanez.

2013. ápr. 22. 08:25
 5/38 anonim ***** válasza:
97%
En segitenek a lanynak. Szegeny lany nem tehet rola, hogy ilyen az anyja. Igen, valoszinu lekoppintja az egeszet a no is, de lehet, hogy neki nem sikerul. Hiszen irod, hogy gyors fogyast akar, turelmetlen. Lehet keptelen lesz majd alkalmazni, mert nincs kitartasa. A lanyt viszont biztasd nagyon. Ha elszant, akkor meg tudja csinalni.
2013. ápr. 22. 08:30
 6/38 anonim ***** válasza:
97%

teljesen egyetértek az elsővel...lépj ezen túl, ha csinálja majd a programodat, hát csinálja...és hidd el, a közöny nem emészt fel, míg a gyűlölködés és bosszúvágy nagyon is...segits a lánynak! :)

24L

2013. ápr. 22. 08:31
 7/38 anonim ***** válasza:
88%
Egyet értek!Segíts a kislánynak!Lehet a r.banc meg csak azért se fogja kipróbálni mert te mondtad a lányának!Úgyhogy ne foglalkozz azzal a dologgal. Lehet nem is lenne akkora ereje mint neked, végig se tudná csinálni. Ne érdekeljen az hogy ö hogy néz ki, milyen, légy te boldog a pároddal, és tényleg segíts a kislányon ha fotnos neked az a család!
2013. ápr. 22. 08:32
 8/38 anonim ***** válasza:
97%
Csak a lányra koncentrálj, ha kedveled, segíts neki. Ne törődj az anyával, ő majd megkapja a maga büntetését egyszer.
2013. ápr. 22. 08:35
 9/38 anonim ***** válasza:
96%
Hat elég baj, hogy egyáltalán a kérdés is felmerült benned, hogy segíts e......
2013. ápr. 22. 08:36
 10/38 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ez nem nehéz kérdés. Azt mutatja, hogy TE milyen ember vagy. Azért haragudni egy másik nőre, ahogy ő egy adott kapcsolatban viselkedett, amihez neked nincs semmi közöd (bár látom úgy látod, hogy van, de nincs. Abban a kapcsolatban két ember élt, és te nem voltál közöttük.) Nem mondom, hogy barátkozz vele, de milyen ember az, aki tudja a megoldást egy komoly, életet is befolyásoló problémára, és nem segít? Mert ehhez a döntéshez van közöd, ez Te vagy! Tényleg kérdéses számodra, hogy segíts olyan embernek, embereknek, akik bajban vannak? Mert ami a múltban történt, nem téged jellemez, ez a döntés viszont igen. Ezen érdemes gondolkodnod.
2013. ápr. 22. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!