Öngyilkos akarok lenni, mert szar az életem. Nem úgy szar hogy csóró lennék, mert nem. Hanem nem vagyok jól. Napról napra betegesebb lesz a gondolkozásom stb. És nem akarom, hogy odáig fajuljon a helyzet, hogy másokat bántok. Szóval mit tegyek?
Ne csak a negatív oldalát lásd a dolgoknak. Ezt persze könnyebb mondani/írni, mint véghez vinni, tudom jól. Nyilván nem lenne rossz felkeresni egy pszhiológust, vagy orvost, igaz ezek nem olcsóak, és lehet, hogy a problémádat nem akarok másoknak elmondani. Minden nap gondolkozz el azon, hogy miért érdemes élni. Ne hagyd, hogy elterelje a gondolataidat egy rossz érzés. Akkor lehet hajlamos az ember másokat bántani, ha épp kerüli őket (persze nem csak ekkor). Tehát ne félj társaságba menni, persze csak olyankor és olyan mértékben, amennyi neked is kellemes. Kezdj el valami sportot, hogy erősítsd magad, de legfőképp a lelkedet, a gondolkodásmódodat kéne 'meggyógyítani' - ez persze nem könnyű. Egy fontos: megéri élni, megéri küzdeni. Kitartás kell.
Sok sikert! ;)
Ne próbálkozz meg az öngyilkossággal!Én úgy tudom, hogy az egyenesút a pokolba.Isten adta nekünk az életet és neked nem szabad beleavatkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!