Sz. Senkit nem akarok meggyőzni semmiről s tiszteletben tartom mindenki véleményét. A helyzet az, hogy van egy kép az emlékeimben a születésem előtti időről lélekállapotban. BIZTOS vagyok a kép valódiságában. Van valakinek hasonló "élménye"?
A képet még kicsi koromban lerajzoltam nem látta senki de most ez segít emlékezni.
-Tudom az első kérdésetek lenne mi volt az, de nem ez a lényeg és befolyásolná a válaszokat.
Szintén a Lelkünk útját javaslom.
Nekem két olyan esemény is volt az életemben, amikor biztos voltam benne, hogy adott esemény már megtörtént egyszer, méghozzá pont ugyanúgy, de gyakorlatilag nem történhetett meg korábban. Erre van egy magyarázat a fenti könyvben.
pl. az egyik: kimentem az új biciklimmel (az első saját kétkerekümmel) az első körre az utcába, és láttam egy lányt, aki a libákat ettette X. bácsi szembeszomszéd háza előtt. Leálltam segíteni neki, így ismerkedtünk meg. Anya lement megkérdezni az ő anyukáját, hogy átmehetek-e hozzájuk játszani (kb 6-7 éves lehettem akkoriban). Azzal a lánnyal a mai napig a legjobb baránők vagyunk. Erre a megismerkedésre úgy emlékeztem akkoriban vissza, hogy már megtörtént egyszer és pont így, és mi most másodszor ismerkedtünk meg. De ez lehetetlen, hisz azt a nagyon vágyott biciklit akkor vittem ki *először*.
25N
Köszönöm a válaszokat.
Könyveket elolvasom,videót már régebben megnéztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!