4.8 m/ml -es spermaszámmal már csak a lombikra lesz esélyünk, vagy van akinél hasonló volt a helyzet, és meg tudták annyira növelni, hogy természetes úton is sikerült?
Az összetétel szerencsére jó. Találtak benne bacit, úgyhogy ki kell deríteni hogy mi az, kezelni, közben megy a hormonlabor, és bő egy hónap múlva amikor annak eredménye van, újabb kontroll. Azt mondta a doki, addig nem mond semmit, de azon leszünk, hogy növeljük.
Egy éve, amikor elkezdték vizsgálni, még 21 m/ml volt, akkor Proviront kapott. Másik orvostól....
Attól romlott le ennyire (egy nagyon átmeneti növekedést követve) -gondolom.
Esetleg van esély így is? Végülis egynek kéne odaérni....
És semmi esély az inszemre? Annyira durva... Én azt hittem, majd lesz pár inszem (persze először az hittem hogy az első hónapban terhes maradok...), 4-6, és ha azok sem sikerülnek, akkor lombik....
Rájöttetek hogy mitől volt jobb, és mitől rosszabb?
És azóta vannak babák? Eléggé elkeseredtem, én azt hittem kap egy csodagyógyszert, és minden rendben lesz....... Amikor a másik orvoshoz mentünk még annó, 22 m/ml volt:( Ennyivel indultunk.
Itt meg szóba került hogy megnézzük, magától változik-e. Hát, eddig változott... A provi felvitte 64 m/ml-re, és most itt tartunk. 4.8 m/ml. Kicsit meg vagyunk ilyedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!