Hasonló (mármint a páromé) lelete valakinek? Lehetséges ezzel a természetes úton való teherbeesés?
30millió/ml összesen: 135 millió
mozog: 50%, ebből gyors: 20%
normál: 80%
Gratula a bébihez.
Jól feltuningolták a kiskatonákat. A párom most Fer14-et szed. Erről tudtok valamit?
Closti... ezt ki írta fel nektek? Androlóus?
A páromnak here visszere is van, akkor segíthet.
És a 30 millió tuti kevés a természetes teherbeeséshez?
30 millió/ml de csak 20% a gyors. Ez szerintem se kevés, de a doki mégis műtétet javasolt a herevisszér miatt.
Azt viszont a párom nem akarja.
Szia. Ez nem rossz eredmèny. 50% mozog ès az nagyon jò. Az èn pàromnak 25 % mozog csak ebbôl 5% a gyors ès tavaly terhes voltam ,csak sajnos a baba nem maradt velünk.
A mütètet meg kellene gondolnia a pàrodnak, mert a here visszèr ha nem kezelik , idôvel nagyon le tudja rontani az eredmènyt.
Köszönöm a válaszokat!
A műtétet egyelőre kihagyjuk, ha nem muszáj egyéb okok miatt. Én bízom benne, hogy ha nem is természetesre legalább inszemre elég lesz. De azért gyakorolunk szorgalmasan :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!