Ebben a témában legaktívabb lányok! Hány évesek vagytok? Hanyadik terhesség? Természetes úton sikerült a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 19:44
1/25 anonim válasza:
26 éves vagyok,első terhességem,kb 2 hét alatt teherbe estem természetes úton:-)
2/25 anonim válasza:
28éves vagyok, első terhesség és mi viszont nagyon sokat vártunk rá. 6év után sikerült természetes úton.
3/25 anonim válasza:
25éves vagyok,első terhességem,és 1hónap alatt teherbeestem természetes úton:)Most vagyok a 32.hétben.
4/25 anonim válasza:
pont ma vagyok 29 éves.már 7hete nem vagyok terhes...azaz megszületett a 21hónapos fiam mellé az öccse.a nagy nem volt tervezett,de szinte elsőre összejött(védekezés nélküli 1.alkalom),az öcsi tervezett volt,szintén 1.re megfogant.
5/25 anonim válasza:
26 éves vagyok, ez az első terhességem és 3 hónap alatt estem teherbe természetes úton. Most vagyok a 26. hétben.
6/25 anonim válasza:
30 vagyok,9 év probálkozás és mindenféle orvosi segítség után válás, pár csere, és egy ,mésfél év után természetes úton fogant.Pedig én már nem is számítottam rá.Most itt horkol mellettem 15 hónapos és gyönyörű.
7/25 anonim válasza:
Szió!
35 éves vagyok, második terhességem, sajnos az elsőt el kellett vetetni genetikai probléma miatt, és természetes úton sikerült nagyon gyorsan teherbe esnem mindkétszer.
Üdv
36 hetes :-)
8/25 anonim válasza:
30 éves vagyok, 2 gyerkőcöm van, egyik 9 éves, másik 9 hónapos, fiúk. Mindkettőt simán szültem, és boldog büszke anyuka vagyok!:)
9/25 anonim válasza:
24 vagyok, 2.terhességem, sajnos az első nem akart velünk maradni. Mindkettő nagyon hamar természetesen fogant :)
10/25 anonim válasza:
22 vagyok, 23 leszek mire a baba megszuletik. 5 honap utan sikerult teherbe esni termeszetes uton.
13h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!