Ebben a témában legaktívabb lányok! Hány évesek vagytok? Hanyadik terhesség? Természetes úton sikerült a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 19:44
11/25 anonim válasza:
27 éves vagyok 2 kislány édesannya az elsővel 3 év után estem teherbe,az előző páromtól,amikort megismertem a másik lányom apját rá három hónapra teherbeestem de sajna el kellett vetetnünk és nagyon megviselt,utánna rá 5 év múltán sikerült teherbe esnem természetes úton ,ahogy az elsővel is.
12/25 anonim válasza:
27 éves vagyok. 5 hós a kislányom. Első baba. Elsőre összejött és természetes úton.
13/25 anonim válasza:
30 éves vagyok, második babámat várom, életem második terhessége, mindkettő természetesen elsőre sikerült.
14/25 anonim válasza:
28 éves vagyok, van egy 20 hós lányom, és 32 hetes ikres kismama vagyok. Mindkét terhesség tervezett volt és elsőre összejött természetes úton.
15/25 anonim válasza:
22 éves vagyok, második terhességem, az első sajnos elment a 11. héten. Mindkettővel 9 hónap próbálkozás után lettem terhes. Most 2,5 hónapos a fiam.
16/25 anonim válasza:
Huu.. azt hiszem en itt mar oreglanynak szamitok.
36 eves vagyok 4. babat varom.Mind fiu.
17/25 anonim válasza:
Első terhességem 23 évesen első hónapban összejött, most a második 27 évesen a 4. hónapban.
18/25 anonim válasza:
Ja előző vagyok. Természetes úton.
19/25 anonim válasza:
30 éves vagyok, első babámat várom, 3. lombikbeültetés után sikerült a férjem betegsége miatt
20/25 Bettnya válasza:
33 éves vagyok, kb 6 hónapig próbálkoztunk a párommal, de természetes úton csak, első terhesség és a 10. hétben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!