Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat hallottam az okinawai...

Sokat hallottam az okinawai SMP korall kálciumról. Szedte valaki teherbeesés előtt illetve terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én elég jókat hallottam róla,bízom benne hogy hasznos lesz. A napi adag 600 mg kalciumot,és 300 mg magnéziumot tartalmaz. A Hipp Natal mellé szedem,mert abból pont ez hiányzik,és mindkettő természetes készítmény. Mi a véleményetek ???
2008. nov. 7. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a terhesség 5. hónapjától szedtem, akkor kell igazán a Calcium a csontok erősödéséhez. 2 hete hagytam abba a Mg miatt. Ártani biztos nem árthatsz vele, én is azért kezdtem el szedni, mert a terhesvitaminokban nevetségesen kevés a Ca. Hogy használt-e? Azt még korai volna megtippelni..:-D

38 hetes kismama

2008. nov. 7. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szedem (Ökoneteset)a várandósságom kezdete óta.

Üdv.: 30 hetes kismama

2008. nov. 8. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves 30 hetes kismama! Én is Ökonetest vettem,de a D-vitamin nélkülit. Milyen vitamint szedsz még mellé? Az orvosod mondott valami véleményt róla? Előre is köszi.
2008. nov. 8. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyan az első válaszoló vagyok, de én is Ökoneteset szedek. Terhesség elején ajánlják még a Lecitint, jó a kezdeti idegi fejlődésre, terhesség végé és után a depresszió ellen. Szintén az idegi fejlődésre jó az Omega 3-6-9, de ez inkább a terhesség 2. felében hasznos. Ezen kívül ettem még a C-vitamin-1000 mg tabletta formában, de ezt nem minden nap. Hipp natalt én is elkezdtem, de abbahagytam, mert nem bírta a gyomrom. Azóta Eurovitet szedek, de azt sem minden nap. 38. héten vagyok és még mindig I. fokban érett a lepény, nagyon egészségesek vagyunk, hál isten, ezeknek a vitaminoknak /is/ tudom be. Szedd őket bátran!
2008. nov. 9. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! A 30 hetes kismama vagyok! Szedek még a Corall Calcium mellé Lucernát, Lecitint, Omega 3-6-9-et,ezekből napi egyet, aztán az MSM-es C-vitamin porból meg az egy liter vizhez megadott napi mennyiséget iszom(kisebbik kanállal csapottan), meg csak tisztított vízen élünk, ami nagyon fontos:) Alapjába véve én hajlamos vagyok a hízásra, de a doki és a védőnő is dicsér, hogy eddig csak 5 kg jött fel rám, a babával pedig minden rendben. Néha grapefruit cseppet is szedek, de abból napi 2-4 cseppet szabad! (Nem tudom, hogy ez a vitaminoknak+a viznek tudható-e be, ja és nem vizesedek). Az orvosom kérdezte, hogy miket szedek, de nem ismeri ezeket, úgyhogy azt mondta jó. De van egy ismim, aki Ökonetes, neki a babája már 2 éves, és ugyanezeket a készítményeket szedte, eddig a lánya még nem volt beteg, és gyönyörű szép baba:)
2008. nov. 11. 07:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Boldog babavárást nektek!
2008. nov. 11. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!