Sikerulhet a teherbeeses termeszetes modszerekkel, vitaminokkal, homopatiaval? Egeszsegesek vagyunk, a parommal, s megsem jon a baba. Milyen vitamint, vagy homeopatias szert kellene szednem, hogy mielobb babas legyek?
Szia.
A párommal mi is egészségesek vagyunk.2.5 év után sikerült a baba.Annyi hogy szedtem immunerősítőt( ribumunil) amit terhesség alatt is lehet szedni.És minden aktus után a hasamra feküdtem,úgy tudom az segít.
Remélem segítettem.Sok sikert nektek.
A lényeg, hogy ne görcsölj rajta!!!
Legyél nyugodt, kiegyensúlyozott, stressz mentes és ne az legyen a fejedben, hogy gyerek - gyerek - gyerek. Össze fog jönni!!!
Koszi a valaszokat.
Igazandibol nem gorcsolok rajt,csak nem ertem.
Iden decemberben ,mar 3 eve lesz,hogy probalkozunk,s annyi de annyi vitamint beszedtunk,s meg sincs semmi.
32 eves vagyok,s nem szeretnek meg 3 evet,vagy tobbet varni.
Koszi a valaszt.
Ugyan ezt a teakecereket meg nem ittam,de most mehpempot + folsavat+ premens tablattat szedek.
Volt 1 vetelesem,most 3 hete,sajnos,s nem ertem,hogy miert,de legalabb ,vegre sikerult teherbe esnem.
Kb 4-5 hetes lehetett a baba.
Most megint probalkozunk,s remelem szeptemberben mar ossze is jon.
Tegnap kellett volna megint megjonnie,de folyamatosan egesz napos,hanyingerem
van,s elkezdett erzekeny lenni a mellbimbom,pont mint mult honapban.
Agusztus 6.an ment el az elozo baba,4-5 hetes lehetett csak.
Mondjuk,mi nem tartottunk szunetett,a spontan veteles utan,mert vegulis egy eros menstruacioval,nyom nelkul kilokodott minden,s igy nem kellett megkaparni.
Lehetek valyon megint terhes,ilyen hamar??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!