13-éves fiú vagyok van egy olyan problémám hogy anyukám ver, üt, Veszekednek nevelő apummal. Annyira el durvult a helyzet hogy rendőrséget hívtam ki és mentőt. Mit kell tennem hogy apukám-hoz költözhessek? Anyukámnak pénzből sok van.
Hogyan Költözhetek Minél Hamarabb Apámhoz?
Vagy Mit Tegyek Gyámügyeseknél?
Van e értelme megszökni?
Ja ami roszul esik anyum nem ölel meg!Csak az apum!
Bocsi Hogy Sokat irtam csak nagy probléma
Sajnos rengeteg a szadista nő!
Csak mindig a a pasikra kennek mindent.
Apukádnak kell mindent elmesélni és talán említsd meg neki, hogy vigyen el egy gyermek pszichológushoz is mert egyrészt nem lenne rossz neked sem, segítséggel feldolgozni az eseményeket másrészről meg ő adhat egy komoly, hivatalos szakvéleményt, ami nagyon ütős lehet a bíróságon egy elhelyezési pernél. Csak mondj el neki mindent őszintén de csak az igazat. Ő tudja majd, hogy mit kérdezzen tőled.
A mentő ill. rendőrségi hívásnál meg nyoma van a hívásnak ha apukád felveszi a kapcsolatot velük igazolni tudnak téged. Ha a mentő és a rendőrség kijön annak jegyzőkönyvi nyoma van. Na meg a központos telefon felvételei.
Mindenképp beszélj apukáddal ha viszont ezt nem tudod megoldani akkor az osztályfőnököd mindig kéznél van, ő is tud segíteni sőt neki kötelessége jelenteni ha ilyesmit észlel és a gyerek kéréssel fordul hozzá.
Szóval nem vagy segítség nélkül. Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!