Van bárki, aki hasonló helyzetben van, vagy így érez?
Szerintem inkább az a ciki, hogy szégyelled a családodat!
Én 27 évesen is szívesen megyek velük bárhova...
A korosztályod nagy része így érez, szégyelli a családját.
Próbálj meg ezen túllépni, nem égő velük lenni, minden bizonnyal nem is olyan gyerekesek mint ahogy te most gondolod. Valószínű akik felettem már kioktattak, hogy te vagy a ciki, hogy szégyelled őket, ennyi idősen ők se szívesen mentek a szülőkkel, tesóval sehova, mert égőnek érezték, én is így voltam ennyi idősen. Hallgass rám, élvezd a velük töltött időt, nem ciki, ha egy család összetartó, együtt mennek helyekre, ha együtt bohóckodnak... Ha nem változtatsz a gondolkodásodon, a hozzáállásodon, 10-15 év múlva, most el sem tudod képzelni, mennyire írígyelni fogod az olyan ismerőseidet, akik mesélik, hogy gyerek/fiatal korukban milyen összetartó családban éltek, mennyi közös programjuk volt, mellesleg hosszútávon is összetartóbb család az ilyen, mint amilyenről te írsz, hogy a gyerek széthúz, mert égő. Nem kioktatni akarlak, csak tapasztalatot írok, de érdemes megfogadnod.
A legjobb,amit ilyenkor tehetsz,hogy
1. Ha megértőek,megbeszéled velük,hogy ne égessenek.
2. Ha nem értik meg,vagy megbántódnának, csak próbálj hozzájuk asszimilálódni, és ha találkozol ismerőssel, ne úgy tegyél,mint akinek ez égő,hanem mintha teljesen természetes lenne. :) És hidd el sokkal jobb a gyerekesnek látszó család,mint egy tudós anyuka apuka, akik még wc-re se mennek el úgy,hogy a másik is otthon van... :)
Minden jót kívánok Neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!