Mit csináljak ilyen helyzetben? Kezd nagyon elegem lenni. Ti mit csinálnátok hasonló helyzetben?
Szia!
Én akkor is beszélnék a szülőkkel a helyedben! Te otthon vagy, míg a pasi egy idegen, ergo neki kéne alkalmazkodnia. Annak idején én is ugyanebben a cipőben jártam, 15 éves voltam, amikor az akkor 26 éves nővérem vele egykorú pasija odaköltözött hozzánk.
Ne érdekeljen, hogy utána a nővéredéknél nem lennél túl népszerű, elvégre Te nem zavarsz senkit, próbáljanak meg ők is kicsit alkalmazkodóbbak lenni! Nyugodtan vázold a gondot a szüleidnek! Mondd el nekik, hogy Téged folyamatosan piszkálnak, elzavarnak a SAJÁT OTTHONODBÓL, mert ők szexelni akarnak, parancsolgatnak Neked, holott nincs joguk hozzá, és éjjelente nem teszik fel a hangtompítót, egyszóval: képtelenek az alkalmazkodásra.
Engem annak idején nem érdekelt, hogy a nővéremék megorroltak rám, én bizony beszéltem a szüleimmel!
Hozzáteszem, 10 évig laktak itt nálunk, és csak két éve költöztek el...gondolhatod, mit éltem át.
27/L
Egy szobában alszotok?
Mert ha nincs külön szobátok akkor a szüleid helyében én oda se engedtem volna a fiút. Téged meg sem kérdeztek, hogy beleegyezzel-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!