Mit csináljak ilyen helyzetben? Kezd nagyon elegem lenni. Ti mit csinálnátok hasonló helyzetben?
Szerintem egyáltalán nem normális, hogy a szüleid beleegyeztek ebbe, még akkor sem, ha ez csak átmeneti dolognak indult! De ha már beleegyeztek, akkor próbáljanak meg igenis hatni a nővéredékre, hogy alkalmazkodjanak, és mihamarabb költözzenek külön!!! Elvégre nem állapot, hogy amíg Te aludnál, ők meg hangosan élik a nemi életüket! Ez egyáltalán nem normális állapot!
Én biztosan nemet mondtam volna anyádék helyében, hiszen Te még sulis vagy, kell a nyugalom, másrészt meg kicsit beteges, hogy az egyik ágyban Te aludni próbálnál, de nem tudsz, mert Tőled egy méterre ők éppen dugnak.
27/L
Egy szobában alszatok és közben a nõvéredék élik a kis életüket.
Itt már eleve probléma van a szülõkkel is. Hogyan engedhették meg, hogy egy 28 éves pasas odaköltözik?
Mindenesetre nagyon furcsa dolgok, amelyeket leirtál.
A szüleid hol vannak este, és ez nekik egyáltalán nem tünik fel?
A szuleid se semmik, ezt nem lett volna szabad megengedniuk.A noveredtol meg alapbol pofatlansag.
Az ilyen szulo szerintem nem fog tenni ezellen...nyugodtan bomboltesd csak a zenet, mindannyian megerdemlik.
Na, neee már! Fel sem merült bennem, hogy egy szobában vagytok a nővéredékkel. Ez nagyon kellemetlen lehet, az ember a saját szobájában azért szokott lenni fehérneműben vagy hálóruhában, vagy akár meztelenül is. Én ezt nem viselném el, nem értem a szüleidet. Még ha normális lenne a nővéred és a pasija, ez a közös szoba akkor is enyhén szólva borzasztó.
Én azt javaslom, hogy az egész család együtt üljön le és beszéljetek a témáról, pl. hétvégén egy ebéd után vagy vacsora előtt, szóval amikor otthon van az egész család, de persze ne késő este, ne legyen mindenki hullafáradt.
Mondd el, hogy neked is jogod van a nyugalomra, neked most legfontosabb dolgod a tanulás, és ehhez most nem biztosítottak a megfelelő körülmények.
Amikor a nővérem palija odaköltözött hozzánk (akkor 15 voltam), ugyanilyen problémákkal szembesültem. Nekem ugyan volt saját szobám, de sajnos a panelházak falai elég vékonyak, rengetegszer hallgattam végig a nemi életük zajait. Én szóltam anyáméknak, akiknek sikerült jobb belátásra bírni őket, de nővéremék hetekig bunkók voltak velem ezután. Még egyszer arra bíztatlak, hogy igenis, beszélj a szüleiddel, mert Neked a saját otthonodban jogod van a nyugalomhoz és nem vagy köteles asszisztálni az ő szexuális életükhöz! Sürgessék meg a költözésüket!
27/L
Ha pedig legközelebb el akarnak küldeni, mert dugni akarnak, közöld, hogy nem tudsz hová menni, vagy nem is akarsz!!!! Ezt ugyanis nem tehetik meg. Fogod Magad, szépen bebújsz az ágyadba és már csak azért sem fogsz behódolni nekik. Kapjanak észbe már! Felnőtt emberek, menjenek el pl. sátrazni, ott aztán nem zavarnak senkit a k*rásukkal. NEHOGY MÁR A SAJÁT OTTHONODBÓL ZAVARJANAK EL!!!!!!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!