Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Mit csináljak ilyen helyzetben? Kezd nagyon elegem lenni. Ti mit csinálnátok hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
3 hónapja a nővérem barátja hozzánk költözött. Mindketten felnőtt emberek, nővérem 20 éves, a párja 28. Én még csak 16 vagyok. Alapból nincs bajom se a tesómmal, se a párjával. A srác kedves, jó szándékú ember, de már kezdenek az idegeimre menni. Minden nap megmondják, hogy mikor feküdjek le, mikor vigyem le a kutyámat sétálni...stb. Néha, mikor a szüleink nincsenek itthon akár éjszaka is képesek elküldeni itthonról, hogy kettesben lehessenek. Lenne lehetőségük elköltözni, de nem is próbálnak lakást keresni. Nagyon zavar, hogy a saját lakásunkba már-már megfojtanak. Kisebb probléma, hogy folyton előttem nyalják-falják egymást, ami már kicsit irritáló. Gyakran nem tudok tőlük aludni, mert túl hangosak és másnap emiatt kések el a suliból vagy, ha valami dolgom van nem tudok felébredni időben és elkések. Próbáltam már beszélni velük, de nem érdekli őket a problémám. Nővérem mindig azzal jön, hogy biztos csak féltékeny vagyok, mert nekem nincs senkim, a barátja pedig azt mondja, majd változtatnak rajta, de ez 3 hónapja semmit nem változott. Szüleinkkel nem szeretnék beszélni, mert szinte biztos vagyok benne, hogy utána a tesómék szemében én lennék a közellenség.
2012. ápr. 8. 19:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem normális, hogy a szüleid beleegyeztek ebbe, még akkor sem, ha ez csak átmeneti dolognak indult! De ha már beleegyeztek, akkor próbáljanak meg igenis hatni a nővéredékre, hogy alkalmazkodjanak, és mihamarabb költözzenek külön!!! Elvégre nem állapot, hogy amíg Te aludnál, ők meg hangosan élik a nemi életüket! Ez egyáltalán nem normális állapot!

Én biztosan nemet mondtam volna anyádék helyében, hiszen Te még sulis vagy, kell a nyugalom, másrészt meg kicsit beteges, hogy az egyik ágyban Te aludni próbálnál, de nem tudsz, mert Tőled egy méterre ők éppen dugnak.

27/L

2012. ápr. 8. 20:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy szobában alszatok és közben a nõvéredék élik a kis életüket.

Itt már eleve probléma van a szülõkkel is. Hogyan engedhették meg, hogy egy 28 éves pasas odaköltözik?

Mindenesetre nagyon furcsa dolgok, amelyeket leirtál.

A szüleid hol vannak este, és ez nekik egyáltalán nem tünik fel?

2012. ápr. 8. 20:22
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A szuleid se semmik, ezt nem lett volna szabad megengedniuk.A noveredtol meg alapbol pofatlansag.

Az ilyen szulo szerintem nem fog tenni ezellen...nyugodtan bomboltesd csak a zenet, mindannyian megerdemlik.

2012. ápr. 8. 20:30
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Na ez nagyon nem normális.Ráadásul egy szobában.Lelkiismeret furdalás nélkül szólj csak a szüleidnek,az lenne a legjobb ha legalább minimum tesód barátja elhúzná onnan a csíkot.Ha meg őket se érdekli,akkor magánhadjáratba kezdenék ellenük,hogy saját maguktól távozzanak.
2012. ápr. 8. 20:31
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem a nemi életükkel hangosak, hanem beszélgetnek... De nagyon sokat. Olyankor szoktak elküldeni, amikor épp szerelmeskedni akarnak.
2012. ápr. 8. 20:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Na, neee már! Fel sem merült bennem, hogy egy szobában vagytok a nővéredékkel. Ez nagyon kellemetlen lehet, az ember a saját szobájában azért szokott lenni fehérneműben vagy hálóruhában, vagy akár meztelenül is. Én ezt nem viselném el, nem értem a szüleidet. Még ha normális lenne a nővéred és a pasija, ez a közös szoba akkor is enyhén szólva borzasztó.

Én azt javaslom, hogy az egész család együtt üljön le és beszéljetek a témáról, pl. hétvégén egy ebéd után vagy vacsora előtt, szóval amikor otthon van az egész család, de persze ne késő este, ne legyen mindenki hullafáradt.

Mondd el, hogy neked is jogod van a nyugalomra, neked most legfontosabb dolgod a tanulás, és ehhez most nem biztosítottak a megfelelő körülmények.

2012. ápr. 8. 20:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a nővérem palija odaköltözött hozzánk (akkor 15 voltam), ugyanilyen problémákkal szembesültem. Nekem ugyan volt saját szobám, de sajnos a panelházak falai elég vékonyak, rengetegszer hallgattam végig a nemi életük zajait. Én szóltam anyáméknak, akiknek sikerült jobb belátásra bírni őket, de nővéremék hetekig bunkók voltak velem ezután. Még egyszer arra bíztatlak, hogy igenis, beszélj a szüleiddel, mert Neked a saját otthonodban jogod van a nyugalomhoz és nem vagy köteles asszisztálni az ő szexuális életükhöz! Sürgessék meg a költözésüket!

27/L

2012. ápr. 8. 20:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha pedig legközelebb el akarnak küldeni, mert dugni akarnak, közöld, hogy nem tudsz hová menni, vagy nem is akarsz!!!! Ezt ugyanis nem tehetik meg. Fogod Magad, szépen bebújsz az ágyadba és már csak azért sem fogsz behódolni nekik. Kapjanak észbe már! Felnőtt emberek, menjenek el pl. sátrazni, ott aztán nem zavarnak senkit a k*rásukkal. NEHOGY MÁR A SAJÁT OTTHONODBÓL ZAVARJANAK EL!!!!!!

27/L

2012. ápr. 8. 20:39
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, hogy mik vannak a mai világban? Meg sem engedném,ahol kiskorú van, hogy egy pasi még odaköltözzön, ahol még hely sincs a számára. Szülõi felelõtlenség! Még, hogy féltékeny vagy, szép kis nõvéred van!
2012. ápr. 8. 20:47
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
keményíts be ne hagyd magad. Egyszerűen ne menj el. mondd nekik h sétáltassák meg ők a kutyát. Maradj otthon! Kitenni nem tudnak. May utálni fognak. A másik tippem ami lehet h nem válik be h cuccolj át a szüleidhez és mondd h odaköltözöl a szobájukba. Elég hamar rájönnének h baromi idegesítő ha nincs meg az embernek a nyugalma. Legalábbis az én szüleim. Lehet h a tieidet nem zavarná és akkor meg magaddal szúrtál ki szóval mérd fel a helyzetet. Vagy csinálj mindenfélét a szobában amiről tudod h zavarja őket. Illatosító, kisállat, nekik nem tetsző zene stn...érezzenek kiállhatatlannak és költözzenek el. Sajnos szerintem zép szóval te nem fogsz tudni hatni rájuk. Beszélj az anyukáddal. Gondolj bele, ha csak itt panaszkodsz semmi se lesz jobb, állj ki magadért! sok sikert szurkolok!!!
2012. ápr. 8. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!