Mit csináljak ilyen helyzetben? Kezd nagyon elegem lenni. Ti mit csinálnátok hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
3 hónapja a nővérem barátja hozzánk költözött. Mindketten felnőtt emberek, nővérem 20 éves, a párja 28. Én még csak 16 vagyok. Alapból nincs bajom se a tesómmal, se a párjával. A srác kedves, jó szándékú ember, de már kezdenek az idegeimre menni. Minden nap megmondják, hogy mikor feküdjek le, mikor vigyem le a kutyámat sétálni...stb. Néha, mikor a szüleink nincsenek itthon akár éjszaka is képesek elküldeni itthonról, hogy kettesben lehessenek. Lenne lehetőségük elköltözni, de nem is próbálnak lakást keresni. Nagyon zavar, hogy a saját lakásunkba már-már megfojtanak. Kisebb probléma, hogy folyton előttem nyalják-falják egymást, ami már kicsit irritáló. Gyakran nem tudok tőlük aludni, mert túl hangosak és másnap emiatt kések el a suliból vagy, ha valami dolgom van nem tudok felébredni időben és elkések. Próbáltam már beszélni velük, de nem érdekli őket a problémám. Nővérem mindig azzal jön, hogy biztos csak féltékeny vagyok, mert nekem nincs senkim, a barátja pedig azt mondja, majd változtatnak rajta, de ez 3 hónapja semmit nem változott. Szüleinkkel nem szeretnék beszélni, mert szinte biztos vagyok benne, hogy utána a tesómék szemében én lennék a közellenség.2012. ápr. 8. 19:46
21/28 anonim válasza:
Most szemét leszek, de a helyedben nagyon megleckéztetném őket.
Mikor elküldenek, elmennék, és utána csupa sérüléssel jönnék haza, mondván, megvertek, vagy valami hasonló, a lényeg, h megrémítsem őket.
22/28 anonim válasza:
Sajnálom, hugi (Disaster)... Változtatni fogunk. Ha akarod, szólj nekem, és megbeszéljük. Ne haragudj.
23/28 anonim válasza:
Na ez azért durva.. De nagyon..
De furdal a kíváncsiság,és gondolom nem csak engem,hogy te olyankor fogod magad és lelépsz? azt sem mondod, hogy na oké állj én is itthon vagyok, ha valaki nincs itthon, az a kedves barátod nővérkém.
Meg,hogy gondolják, hogy amíg ők k/rnak(bocsánat) te kimész?
Nekem vannak ilyen jó szüleim,hogy ezt nem engednék, vagy alapkövetelmény?
24/28 anonim válasza:
nem tudom, nálatok milyen prioritású az iskola, de az, h nem tudod kipihenni magad, és nem tudsz odafigyelni, minden normális szülőnél kiveri a biztosítékot!
25/28 anonim válasza:
beszélj anyukáddal mindenképpen!!
26/28 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem a nővéremmel és remélem változik a helyzet.
2012. ápr. 8. 22:57
27/28 anonim válasza:
hát, ha legközelebb megpróbálják neked megmondani mit csinálj, mondd meg h nem az apád, és lehet elköltözni, ha nem tetszik nekik valami.
28/28 anonim válasza:
ugy vagnam ki a budos sertest a beteg mukijaval egyutt hogy koppannanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!