Mit csinálnátok? (hagynátok vagy nem) volt már v. kivel hasonló? Vagy ismerős körben? Iker terhes volt a párom, de sajnos meghalt az egyik baba.34. hétben volt.
Szia!
Ez nagyon durva, és sajnálom, hogy ez történt az egyik kicsivel!!
A másikat megtudták menteni? Császározták a párodat, gondolom nem hagyták, hogy a másik babánál is komplikációk lépjenek fel?!
Betegjogi képviselőhöz fordulnék, panaszt tennék, majd ha nem tesz semmit akkor gondolom bíróságra kéne menni, mert veszélyeztettek 3 ember életet!!!
Szia!
Részvétem a Pici miatt. Próbáljatok meg az élőre koncentrálni, bár biztos nem lesz könnyű.
Na de nem is ez volt a kérdésed. Én úgy gondolom, hogy azért tehetnek meg az egészségügyisek mindent, mert hagyjuk. Nem jelentünk fel, nem perelünk, csak magunkban szenvedünk az igazságtalanság miatt. Ők meg élik világukat, nem az ő gyerekükről/párjukról van szó, nem nekik fáj. Ja, és a "legszebb", hogy a legtöbben borítékot is elvárnak :(
Ha van hozzá energiád és időd, akkor ne hagyd!
Szia!
Nagyon sajnálom.:(
Ezt ne hagyd annyiban!!! Betegjogi képviseletez fordulj. Addig is, amig szőröznek ezen - mert nem fogják elkapkodni - szépen bellagj el a hozzátok legközelebb álló Jogi Segélynyújtó Szolgálathoz. Azért ajánlom ezt, mert nem tudom milyen anyagi helyzetben vagytok! Itt ingyen elmehetsz egy ügyvédhez és Ő el tudja magyarázni, hogy mit-merre-miként lehet tenni...stb! Ha úgy álltok anyagilag, vagy van jogász ismerősöd, mindenképp fordulj hozzá.
De ezt ne hagyjátok!!!
Minden jót Nektek!!
Szia!
Rettenetesen sajnálok és mélyen megérint minden olyan baba , aki terhesség alatt vagy utána lesz angyalka, és bocsánat hogy ezt leírom, de valahogy nekem sántít ez dolog. Annak a valószínűsége hogy elhal az egyik iker ,a terhesség legkoraibb időszakában a legvalószínűbb. Ha 34 hetesen el is megy az egyik baba , teljesen mindegy, hogy egy vagy kétpetéjű a terhesség,császárosan elindítják a szülést. (már ha indítható...) Ugyanis vagy a szervezet kezdi idővel kidolgozni magából, vagy pedig nem-és ez a rosszabb, mert az fertőzést okoz a másik babánál is.
Mindenképpen fordulj betegjogi képviselőhöz.
Nekem ikreim vannak,tudom,h milyen macerás az nst,mert gyakorlatlan szülésznő néha egy órán keresztül keresgélte mindkét szívhangot,és ha meg is találta,nagyon kellett figyelni,h adott ideig mindkét babát hallani lehessen,ami miatt ott kell ülnie,és sokszor újra meg újra keresgélni azt a babát amelyik arrébb ment-valószínűleg ezért küldték el a párod.Természetesen ez nem mentesít senkit a felelősség alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!