Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van bárki, aki hasonló helyzet...

Van bárki, aki hasonló helyzetben van, vagy így érez?

Figyelt kérdés
18/L Az a helyzet, hogy nincs senki a családomon kívül, akivel elmehetnék strandra, moziba és még ilyen helyekre. Úgy érzem, hogy szörnyen ciki, hogy ennyi évesen is velük megyek ilyen helyekre, legszívesebben sehova se mennék velük, de akkor meg mindenből kimaradok. Még ha olyan helyre is megyek velük ahova családként szokás menni legszívesebben letagadnám őket, mindig olyan kínosan érzem magam velük, olyan elviselhetetlenül "gyerekesen" viselkednek, ha bármelyik kortársam családtagjait látom, azok úgymond "éretten" viselkednek.

2012. júl. 15. 15:29
1 2
 11/12 anonim válasza:

23/F egész hasonló helyzetben vagyok, mint Te, nekem nincs barátom se, barátnőm se volt sose, pedig azt se mondanám, hogy adott célból adott emberrel nehezen beszélgetnék el, persze ismerkedni szinte képtelen vagyok, feloldódni társaságban, pedig végképp.

A szüleidet nem tudod megváltoztatni, ezt az idősebb tesóim is ezerszer elmondták, neked kell változnod, felnőnöd, eljárnod emberek közé. Más részről, ha megismernéd 1-2 "kortársad" szüleit, lehet hogy ők is egészen hasonlítanak a tieidre...

Én úgy vélem, mivel a barátok teljesen kimaradtak az életemből, ezért ezt a hiányosságot pótolnom kell, úgy hiszem ezzel billenthetem helyre az életem, én ezért kezdek neki a kognitív viselkedés terápiának, ami egyfajta szemléletváltás, könnyebben tudok majd ismeretségeket kötni.

Úgyhogy ha nem okoz nagy gondod neked az ismerkedés, akkor kezdj hozzá, sosem késő, még előtted az egész élet!

2012. júl. 17. 19:15
 12/12 anonim válasza:
Ásd el magad. A családodról van szó....
2012. nov. 26. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!