Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez egy nagyon nehéz helyzet!...

Ez egy nagyon nehéz helyzet! Ti hogyan oldanátok meg? Hogyan segítsek úgy, hogy másnak meg nem akarok?

Figyelt kérdés

Most egy nagyon szemét kérdés/helyzet fog következni.

Arról lenne szó, hogy a párom lányának van egy külsejét elrontó betegsége (elhízása mellett), melyben én is sokat szenvedtem. (ez most nem lényeg, hogy mi). Nekem 3 év munkájába telt, mire megtaláltam a megfelelő módszereket arra, hogy totálisan kiiktassam ezt és ezzel együtt egy nagyon szép alakot is elérjek (kockás has, szálkás izomzat).

A lány tudomást szerzett erről és ő is kéri tőlem ezt a diétát és programot (kamasz korú lány ő). Szegény eléggé szenved ettől a bajtól. Én szívesen segítek neki, de az a bökkenő, hogy a gyerek az anyjával él együtt, aki meg egy rohadt k...va. Nem elfogultságból gyűlölöm tiszta szívemből, hanem azért amit tett a párommal amikor még együtt voltak. Konkrétan a párom 3 műszakban dolgozta ki a belét, hogy meglegyen a hitelre a lóvé, a nő meg NŐVEL és férfival is egyaránt csalta fűvel-fával. Szóval s ez még csak egy részlete annak, hogy az a ro.hadék milyen.

Na szóval ez a ganajtúró féregnek is hasonló bajai vannak, meg el is van hízva, viszont próbál tenni ez ellen, de szerencsétlenül, mivel nem ért hozzá. (tudjátok "2 hét alatt fogyj 20 kg-ot a cosmopolitannal és egyél naponta 1 naracsot!" csak diétákkal, ami semmit se ér...)

Szóval én segítenék a gyereknek, hogy ne szenvedjen, mert vele nagyon jó viszonyban vagyok, de azt nem akarom, hogy az a féreg az én programommal (amiért megküzdöttem) kupálja ki magát!! Mert abban tuti lennék, hogy a féreg megnézné az irományomat...

Szerintetek hogy legyen ez?

2013. ápr. 22. 08:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
77%

Mekkora harag van benned a semmire!

Mi a frász közöd van ahhoz, hogy hogyan élt, viselkedett egy másik nő ELŐTTED a pároddal?

Milyen jogon ítélkezel?

És miért nem nyújtasz segítő kezet bárki másnak? Valójában nem akarod, hogy mások is lefogyjanak, szépek legyenek. Szégyellném magam...

2013. ápr. 22. 08:41
 12/38 A kérdező kommentje:
A nő zaklat minket, hívogatja a páromat, nem szál le róla. A párom ezerszer megmondta neki, hogy hagyjon már békén minket, de a nő nem áll le. Zavar. Zaklat minket és idegesíti a páromat. Rosszat akar nekünk.
2013. ápr. 22. 08:46
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem tiszteli a párom magánéletét, csinált már olyat, hogy kikapcsoltatta az áramot, ami miatt mi még TÉLEN 2 hétig áram nélkül éltünk. Na azért gondolhatjátok...szóval nem jogtalan a harag.
2013. ápr. 22. 08:48
 14/38 anonim ***** válasza:
Jelentaétek fel, kérjetek távoltartási végzést.Vagy ne foglalkozzatok vele.Nem kell tudomást venni róla és kész. Legyetek ti az okosabbak!
2013. ápr. 22. 08:48
 15/38 anonim ***** válasza:
az első jól leírta hogy mit kell tenned, ha szereted a párod és ezáltal a lányát is segíts neki. a nőt meg sz*rd le magasról.
2013. ápr. 22. 08:49
 16/38 anonim ***** válasza:

Megis mivel zaklatja a parodat? Valtsatok telefonszamot, kossetek a lany lelkere, hogy ne adja meg az uj szamot. Ha csenget, nem engeditek be. Egy ido utan megunja.

Teljesen egyetertek a 10-es valaszoloval.

2013. ápr. 22. 08:50
 17/38 anonim ***** válasza:
"ember" van még lejjebb?:D
2013. ápr. 22. 08:52
 18/38 anonim ***** válasza:
Attól hogy még meglesz a " recept" még közel sem biztos hogy anyuka be is tudja tartani. Mert szerintem ez lehet a legnehezebb része. Gondolom a jó alakodhoz valami sport is társult és nem mindenkinek van hozzá akaratereje. Szóval a nővel ne foglalkozz.
2013. ápr. 22. 08:53
 19/38 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy egy nagyon személyre és KORRA szabottan fogom ezt összerakni neki és úgy fogom átadni, hogy ez az ő esetében hatásos. Akkor remélem, hogy talán nem fogja a nő alkalmazni. Lehet, hogy belenéz, de remélem hogy lesz olyan primitív, hogy azt gondolja hogy ez csak a lányra van "szabva", ami mondjuk igaz, de maga az elképzelés az másra is jó.
2013. ápr. 22. 08:54
 20/38 A kérdező kommentje:
A nő az annyit sportol, hogy havonta egyszer elmegy egy csapattal erdőbe kirándulni meg összejönnek valami terembe, ahol edzenek egy 2 órát valami sráccal, de utána meg közös sütikézést tartanak, mert a nők hoznak süteményt...szóval igen..."sütök egy tortát és utána meg rász@@rok..." kb.
2013. ápr. 22. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!