Ez egy nagyon nehéz helyzet! Ti hogyan oldanátok meg? Hogyan segítsek úgy, hogy másnak meg nem akarok?
Most egy nagyon szemét kérdés/helyzet fog következni.
Arról lenne szó, hogy a párom lányának van egy külsejét elrontó betegsége (elhízása mellett), melyben én is sokat szenvedtem. (ez most nem lényeg, hogy mi). Nekem 3 év munkájába telt, mire megtaláltam a megfelelő módszereket arra, hogy totálisan kiiktassam ezt és ezzel együtt egy nagyon szép alakot is elérjek (kockás has, szálkás izomzat).
A lány tudomást szerzett erről és ő is kéri tőlem ezt a diétát és programot (kamasz korú lány ő). Szegény eléggé szenved ettől a bajtól. Én szívesen segítek neki, de az a bökkenő, hogy a gyerek az anyjával él együtt, aki meg egy rohadt k...va. Nem elfogultságból gyűlölöm tiszta szívemből, hanem azért amit tett a párommal amikor még együtt voltak. Konkrétan a párom 3 műszakban dolgozta ki a belét, hogy meglegyen a hitelre a lóvé, a nő meg NŐVEL és férfival is egyaránt csalta fűvel-fával. Szóval s ez még csak egy részlete annak, hogy az a ro.hadék milyen.
Na szóval ez a ganajtúró féregnek is hasonló bajai vannak, meg el is van hízva, viszont próbál tenni ez ellen, de szerencsétlenül, mivel nem ért hozzá. (tudjátok "2 hét alatt fogyj 20 kg-ot a cosmopolitannal és egyél naponta 1 naracsot!" csak diétákkal, ami semmit se ér...)
Szóval én segítenék a gyereknek, hogy ne szenvedjen, mert vele nagyon jó viszonyban vagyok, de azt nem akarom, hogy az a féreg az én programommal (amiért megküzdöttem) kupálja ki magát!! Mert abban tuti lennék, hogy a féreg megnézné az irományomat...
Szerintetek hogy legyen ez?
Értem, hogy utálod, de ezzel a viselkedéssel nem értek egyet. Segíts a lánynak, aztán vagy megmutatja az anyjának vagy nem, de ebbe már nem szólhatsz bele. Ha megmutatja, ha nem az anyja úgyis hülye lesz,az is lehet, hogy pozitív irányba változik majd, sosem lehet tudni.
Nem hülyeség az, amit Jézus is mondott, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, hiszen erre már tényleg nem tud mit lépni és talán pozitív fordulat áll be. A gonoszság gonoszságot szül csak. Téged meg kár nem ér attól, hogy a lánynak megmutatod a módszert és rábízod mit tesz vele.
Kerdezo te nem erted egy kapcsolat elrontasahoz ket fel kell.
Hogy tudsz valakit csak elmondas alapjan utalni?
Hiszen pardo vbalamikor mindennel jobban szerette ot hiszen elvette s gyereket vallat vele erre nem gondoltal ugye?
Valamikor o volt neki a vilag a mindene kimondta neki az igent. teged elvett??? a parom szo erre nem utal.
lehet te csak olyan potlek vagy a tornkrement hazassaga utani vigasztalo szemely.
nincs azzal baj, hogy nem szereted...ne szeresd, szived joga...jogos is...én is van, akit nem szeretek...de nem fogok igy utálkozni nap mint nap, mert az marhára felemésztene...még ha zaklat is...nem reagálok rá...egy idő után ugyis megunja...vagy megtalálom a módját, hogy abbahagyja...mindenkinek van egy gyengepontja...de az utálkozásnál nincs rosszabb szerintem...páromnak is ezt mondom...halálra idegesít, mikor egy általa nem szeretett személyről olyan gyülölettel beszél, hogy nem igaz...semmi értelme egyszerüen...az meg jó ötlet, hogy a lánynak korra szabottan ird....:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!