Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez egy nagyon nehéz helyzet!...

Ez egy nagyon nehéz helyzet! Ti hogyan oldanátok meg? Hogyan segítsek úgy, hogy másnak meg nem akarok?

Figyelt kérdés

Most egy nagyon szemét kérdés/helyzet fog következni.

Arról lenne szó, hogy a párom lányának van egy külsejét elrontó betegsége (elhízása mellett), melyben én is sokat szenvedtem. (ez most nem lényeg, hogy mi). Nekem 3 év munkájába telt, mire megtaláltam a megfelelő módszereket arra, hogy totálisan kiiktassam ezt és ezzel együtt egy nagyon szép alakot is elérjek (kockás has, szálkás izomzat).

A lány tudomást szerzett erről és ő is kéri tőlem ezt a diétát és programot (kamasz korú lány ő). Szegény eléggé szenved ettől a bajtól. Én szívesen segítek neki, de az a bökkenő, hogy a gyerek az anyjával él együtt, aki meg egy rohadt k...va. Nem elfogultságból gyűlölöm tiszta szívemből, hanem azért amit tett a párommal amikor még együtt voltak. Konkrétan a párom 3 műszakban dolgozta ki a belét, hogy meglegyen a hitelre a lóvé, a nő meg NŐVEL és férfival is egyaránt csalta fűvel-fával. Szóval s ez még csak egy részlete annak, hogy az a ro.hadék milyen.

Na szóval ez a ganajtúró féregnek is hasonló bajai vannak, meg el is van hízva, viszont próbál tenni ez ellen, de szerencsétlenül, mivel nem ért hozzá. (tudjátok "2 hét alatt fogyj 20 kg-ot a cosmopolitannal és egyél naponta 1 naracsot!" csak diétákkal, ami semmit se ér...)

Szóval én segítenék a gyereknek, hogy ne szenvedjen, mert vele nagyon jó viszonyban vagyok, de azt nem akarom, hogy az a féreg az én programommal (amiért megküzdöttem) kupálja ki magát!! Mert abban tuti lennék, hogy a féreg megnézné az irományomat...

Szerintetek hogy legyen ez?

2013. ápr. 22. 08:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Szereted a lányt? Ha igen, segíts neki. Mi történhet, ha az anyja használja a módszert? Legrosszabb esetben nem fog meghalni a kövérség okozta krónikus betegségektől... és ugye ezt nem kívánhatod neki, pláne, ha nem akarsz rosszat a párod lányának.
2013. ápr. 22. 08:57
 22/38 A kérdező kommentje:

Most könnyen lehet mondani, hogy én szemét vagyok emiatt, de az érzéseim jogosak. Az egyértelmű, hogy a gyereknek segíteni fogok, csak a módját nem tudom még, mert a férget viszont meg akarom kerülni nagyon, ő rohadjon bele a saját szemetébe.

Arról meg nem is beszélve, hogy a gyereket se "neveli", nem foglalkozik vele, a gyerek azt se tudja hogy hova kell mennie, mindig elkésik, télen a leghidegebb időben ráadja az anyja (=féreg) a dorkót meg a kiskabátot, a lánynak 10 cm vastagon kilóg a dereka, de kit érdekel...valamiben meg kell halni, ugye?!

pff

2013. ápr. 22. 08:59
 23/38 A kérdező kommentje:

A gyereknek rohad a bőre, de az a féreg inkább vesz neki alapozót, melyet ráken, hogy szép legyen.....

...természetesen az kit érdekel, hogy a gyerek tiszta seb, lassan már forradás, kamasz korú ráadásul, ahol nem árt ha jól érzi magát a bőrében...de természetesen ez senkit se érdekel, had rohadjon...kenjük rá az alapozót....

mintsem a dolgok mélyére nézne és belülről szüntetné meg a bajt, utánaolvasna (lehet hogy szemetet eszik??!!) áááá dehogy...kenjünk rá a kisgyerekre 10 cm vastag vakolatot...hátha elfedi...

2013. ápr. 22. 09:02
 24/38 A kérdező kommentje:
Ja, meg tömjük tele hormonokkal a gyereket!! Hadd legyen 3 méter magas és 180 kiló...legyen szép nagy nő!! (Kit érdekel, hogy majd így nem talál párt?)
2013. ápr. 22. 09:04
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Az egész életed, minden napod meg fogja keseríteni most már mindig, ha nem dolgozol azon, hogy elengedd ezt a feszültséget, keserűséget és haragot. Sajnálom a lányt, hogy ilyen körülmények között él és nő fel, de téged is nagyon sajnállak, mert a családod harmóniáját, a saját lelki békéd, és ezzel a viselkedéssel akármennyire is nem látod be, a saját egészséged éppúgy tönkreteszed. Van, akinek a bőre "rohad", és van, akinek a "szíve", amikor ilyen haraggal és feszültséggel él. Könyveld el, hogy ő ilyen, fogadd el, és lépj tovább, a saját és a családod érdekében is! N29
2013. ápr. 22. 09:06
 26/38 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy ezt írom, de nekem kicsit sok ez az álszent szöveg. Nehogy már én legyek a mumus, mert valakit nem szeretek. Teljesen természetes dolog, hogy egy ilyen embert nem szeretek! Könnyű papolni a világbékéről, ha még nem kötöttek beléd. Ez pont olyan, hogy a sok műhippy könnyen papol a cigányok sorsáról meg szeretetéről, ha neki még nem dugta meg egy ilyen az anyját meg nem verte agyon az apját...vagy erőszakolta meg a lányát...
2013. ápr. 22. 09:12
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok. Nem kell a nőt szeretned, én se szeretném a helyedben, de a lányt szerethetnéd annyira, hogy segítesz neki abban,hogy ne temesse el az anyját tizenévesen. Nem olyan jó dolog az, tapasztalatból mondom.

Meg tudod, én már csak azért is segítenék, Ő a szemét, ne Te legyél az!! :)

2013. ápr. 22. 09:23
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
nem álszent szöveg, és mindenki a te pártodat fogja egy apró különbséggel. méghozzá azzal, hogy azáltal hogy szarrá idegeskeded magad a dolgokon azzal magadnak ártasz, ráadásul, sőt biztos hogy az anyja rosszul neveli a lányát, de a lánya akkor is szereti, és ezért ha az anyjával teszel rosszat a lánnyal is. szerintem én is ugyanolyan idegállapotban lennék mint te, de a saját egészséged és boldogságotok érdekében ezt le kell küzdened..
2013. ápr. 22. 09:23
 29/38 anonim ***** válasza:
Juj,ilyen progi nekem is kéne!
2013. ápr. 22. 09:30
 30/38 anonim ***** válasza:
81%
Ne törődj az anyjával.Utáld ahogy akarod, de ne a gyerek előtt!Azt semmiképp nem szabad!Amennyire tőled telik foglalkozz a kislánnyal, hidd el hálás lesz érte, és be fogja látni hogy jó neki az ha veled van,megfogadja a tanácsaidat.Ti legyetek egy külön család. De mivel mégiscsak az anyja, szeretni fogja, akármit is csinál, vagy ti csináltok.És ez így van rendjén.Te csak azt tudod manipulálni hogy ha veled van akkor te megadod neki mindazt amit tudsz!Hidd el, téged is nagyon szeretni fog, és különbséget fog tudni tenni a dolgok között!
2013. ápr. 22. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!