Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem folyton a nőket...

A férjem folyton a nőket bámulja az utcán. Már nagyon sok vita volt köztünk ezért, de nem változik a helyzet, főleg most, hogy itt a jó idő, kevés ruha van a nőkön. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 13:00
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
78%

Engem zavar. A szemét is kivájnám ha mellettem más nőket nézne meg. Ha nem vagyok ott, nem tudok róla evidens amiről nem tudok az ugye nem fáj. De ha ott állok mellette, nehogy már más nőket nézzen kigúvadt szemekkel! Férfiaknak ez természetes? Nekem meg az a természetes hogy ez nem természetes. Én nem érzem magam szarnak azért, ha elvárom ezt akkor is ha nem vakult meg.

Ha én eljutok odáig, hogy ez nem zavar, akkor már nagy gondok vannak...

2013. ápr. 25. 22:19
 52/57 anonim ***** válasza:
79%

Az én férjem nem bámul más nőket...

Amúgy meg engem is zavarna egy picit, ha ezt tenné. De igazán nem tudsz mit kezdeni ezzel a problémával, hiszen ha már szóvátetted és megkérted rá, hogy legalább ne a jelenlétedben csorgassa a nyálát és ne ennyire feltünően...mégsem változtatott a dolgon....akkor bizony nem is fog. Vagy hozzászoksz vagy nem....

2013. ápr. 26. 06:40
 53/57 anonim ***** válasza:
76%

Azért azt tényleg szögezzük már le,hogy oltári nagy különbség van aközött,hogy ránézek egy nőre,vagy elég feltűnően megbámulok egy nőt.

Már ne haragudjatok,de elkerülhetetlen hogy ne keltse fel a figyelmemet az utcán egy nagyon csinos szép hölgy,vannak tényleg annyira szép hölgyek,akik ösztönösen magukra vonzzák a tekintetet,átlagos,idézőjelben jelentéktelen nőket én sem szoktam megbámulni,nagyon szépnek,és csinosnak kell lennie ahhoz,hogy megragadja a figyelmemet.

Minden nőnek van ideálja,én azt valahogy nem akarom elhinni,hogy ha egy csajnak bejönnek az izmos,magas pasik,akkor ha elmenne előtte egy nagyon jóképű,és izmos srác,ne ragadná meg a figyelmét,álszentek ne legyünk már,mert az elég csúnya dolog szerintem.....és most nem a nyálcsórgatós,"a szám tátva maradt" bámulásról beszélek!

Nyilván ez tényleg megalázó,és bunkó dolog.

2013. ápr. 26. 09:29
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Engem nőként csak a nyálcsorgatós bambulás zavarna, de szerencsére a párom nem ilyen. Mármint ne alázzon már meg mindenki szeme láttára azzal, hogy kocsányon lógó szemekkel bámulja egy másik nő seggét vagy mellét, miközben én mellette vagyok...
2013. ápr. 30. 02:51
 55/57 anonim ***** válasza:
20%

Egy darabig engem is zavart a téma, pedig a barátom okot se adott nagyon rá, nem annyira bámulós fajta, engem a szimpla nézés is zavart, az az ártatlan, tudjátok, de szerencsére időben észbe kaptam.. na meg kicsit felturbóztam a külsőmet, szóval nem félek már nagyon;) Meg belegondolva, sokszor én is nézem az embereket, nem okkal feltétlen, van hogy csak ráfeledkezek valakire, mert olyan ismerősnek tűnik, vagy mert tényleg tudom ki az, vagy a ruhája miatt, vagy hallottam róla valamit már, stb.... Nekem régebben ez fel se tűnt, de most már mindig erre gondolok. Na meg utánam is szorgosan bámulnak, szóval ha nem is mutatja, belül szerintem zavarja. :D Ahogy az egyik válaszoló is kérdezte: kérdező, és te mindent megteszel azért, hogy jó nő legyél? Nem hanyagolod el magadat, a testedet, a ruháidat?

Ha mindent megteszel, akkor járj emelt fővel, ne foglalkozz vele, és nézz te is mindenkit meg az utcán, legyél mindig nagyon szexi.

Ha kissé elhanyagoltad magad, akkor viszont adott a 'munka' :)

2013. ápr. 30. 20:20
 56/57 anonim ***** válasza:
engemet is egy férj bámul,
2014. júl. 19. 01:49
 57/57 lovorka válasza:
Én már sokszor megkértem a férjemet, hog ne bámulja a nőket. Egy darabig betartotta, de időről, időre mindig visszatérő probléma. Amikor vele vagyok, keresi a szemkontaktust, akár háromszor is rá-rá pillanat egy jó csajra, hozzáteszem nem fordul meg senki után(mert tudja, hogy akkor megölöm) Ha nem vagyok vele biztosan megteszi...de várja a visszaigazolást erőteljesen. Ő 36,(jóképű)én 27,(csinos igényes) Jó nőnek tartanak, a férjem is mindig azt mondja, hogy neki én vagyok a világ közepe...mégis mindig "megbotlik" Nem hiszem, hogy megfog változni,én meg ezt nem fogadom el.
2014. júl. 21. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!