Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az élet egy…? Család is...

Az élet egy…? Család is fura?

Figyelt kérdés

Az van hogy apu,anyám elvált apukámmal jobban vagyok mint anyámmal meg az új férjével és lett két öccs=terror egyszer orron vágtak egy bottal a hülye mostoha meg azt mondogatta nekik hogy nagyon ügyesek voltak amég én vérző orral fetrengtem a földön (tudom kicsit hihetetlenül hangzik de kérlek higgyetek nekem)

Meg mostanában eléggé kivagyok akadva mert apum azt hiszi hogy meleg vagyok nem jövök be a lányoknak (privátba írhatom hogy miért ha gondoljátok :D)

Meg még el se kezdődött az iskola volt az évnyitó és mondja anyám hogy menjek tanulni (de mit? nem is vettünk még semmit)

Egyszer anyám pasizni akart fent volt nálunk a…

És mondta hogy majd máskor visszajön anyám azt mondta hogy én hibám az egész lelökött az ágyra és ököllel vert de akkor még kicsi voltam

Meg egyéb kedves dolgokat is mondott a hátam mögött

Mintha csak teher lettem volna neki

Ti mit gondoltok erről az egészről jöhet a vélemény

Egyébként 15

Köszönöm a válaszokat amik lesznem

2013. szept. 3. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább feküdj le aludni, holnap iskola....
2013. szept. 3. 23:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok aludni :(
2013. szept. 3. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, akkor nem tudnál beszélni apukáddal, hogy nála szeretnél élni? Beszélj vele. Elég nagy vagy már, a bíróság meg fog hallgatni.
2013. szept. 4. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!