A nőkön miért van mindig több teher?
Hihetetlen hogy sok nő mennyire próbálja játszani a hülyét. Férfiak által lebetonozott úton jársz, férfiak által felépített házban laksz, férfit hívsz ha baj van (rendőrség, tűzoltóság), és innentől kezdve nem érdekel hogy azt hallottad hogy az unokatestvérednek az unokatestvére állítólag papírzsepiket csomagol 12 órában.
A megfelelési kényszer csak azért van rajtatok mert férfit kell szereznetek hogy az majd pénzeljen, megvédjen, megoldja minden bajotokat. Egy lakatlan szigeten éhen döglenétek egy férfi nélkül azért mert életképtelenek vagytok.
Azért hárítjátok most itt ezeket a vádakat mert k**ára nem kell nektek semmiféle egyenlőség. Csak a férfiak szolgasága, csicskáztatása kell és ebbe nem férne bele semmiféle kötelesség a nemetek miatt.
Nőként kellenének a férfiasság előnyei de a hátrányai már nem. Még bottal se piszkálnátok meg egy olyan férfit aki úgy méri az egyenlőséget mint ti. A házimunka nem kötelességetek de Nőnapon, Valentin Napon és Anyák napján elvárjátok hogy ne legyen semmiféle egyenlőség. Miért kellene ezeket "ünnepelni" ha nemi alapon nem lehetnek senkinek se kötelességei? Lásd házimunka.
Ha a Férfi nap vagy az Apák napja kerül szóba akkor csak röhögtök rajta vagy aljas hazugságokkal tovább hergelitek a férfiakat. Pl. az év 365 napja mind férfi nap, ami nyilvánvaló hazugság ha a házimunkáról alkotott véleményeteket nézzük.
A másik tévhit hogy a nők kevesebbet keresnek ugyanabban a munkakörben mint a férfiak. Ha a nők tényleg ugyanazt a munkát végeznék el alacsonyabb bérért, akkor senki sem alkalmazna férfiakat. Ennyire hülyék lennének a cégek?
Másrészt meg mint már korábban írtam a nők munkaereje közelében sincs a férfiak munkaerejének. A legtöbb közvédelemben dolgozó nő soha nem jár terepen csupán a titkárságon vagy szóvivőként dolgozik. A távmunka és a részmunkaidő viszont kimondottan a nők terepe.
Ezek után felháborító az a tény hogy a nők jóval előbb és kevesebb munka után mehetnek nyugdíjba mint a férfiak. Főleg azok után hogy tudjuk hogy a férfiak kevesebb ideig élnek. Valójában ennek semmi köze az egészségtelen életmódhoz.
A feminizmus soha nem a nők sikere volt, hanem inkább az ostoba férfiak hibája. És a célja sohasem az egyenjogúság volt, hanem minél több nemi alapú előny megtartása a múltból+ a férfiak ezen jogainak megcsorbítása.
Hihetetlen, hogy van ma ilyen ember, aki így gondolkozik. A nőknek nincs közük a technikához, találmányokhoz? Nézz körül egy kicsit és művelődj, mielőtt ilyet jelentesz ki. Azután nézz egy kis anatómiát is, és rájössz, miért inkább férfiak végeznek olyan fizikai munkákat, amiket felsoroltál (házépítés, útépítés). Nők is tehetnék, szó se róla, de mi lenne, ha elkezdenék ezt, és nőt vennének fel egy brigádba? Az a nő igen keményen dolgozna, hogy fizikailag azt nyújtsa, mint egy férfi, és tudná is nyújtani, ami a férfiakat (tisztelet a kivételnek) nagyon sérelmezné, bántaná az önérzetüket, hogy egy nő is képes arra, amire ők, az erős, izmos férfiak. Ez most egy igen lebutított példa volt, de így igaz.
Azt mondod, a nőket nem érdekli a Föld sorsa stb. Hol élsz te, bicikligumiban? El kéne költöznöd, vagy levenned a szemellenzőt.
Nem tudom, ki vagy mi tett ilyenné, de biztos vagyok benne, hogy sosem lesz ellenkező nemű társad, aki nem csak a szexre kell. Megkeseredett vagy és csőlátó. Bevallom, nekem félelmetes, ahogy beszélsz a nőkről. :(
Látom, az elmegyógyban engedélyezett a netezés a 4%-os és a 11%-os versenyzőnek. :D
Elvenni a válaszotójogot? Meg megtiltani a művelődést? Haaah :D Diplomás kva, mi? :D
Ha kettőtöknek (4% + 11%) együtt fele akkora iq-ja lenne, mint én, összecsaphatnátok a bokátokat. Teljesen őszintén mondom ezt (nem csupán a helyesírási hibáitokból kiindulva, de tartalmilag is vannak kivetnivalóim, khm).
Egyébkénz meg nem kell verni magatokat. Nálunk én, a semmirevaló nő, hozom a pénzt, a párom meg otthon van.
Attól, hogy a te köreidben szopadék, ingyenélő, fogatlan kvák vannak, attól még vannak ám felsőbb kasztok is, nagyokos. :)
# 82
Én se azt mondtam hogy a nők álljanak be a férfi kőművesek közé, hanem azt ha egyenlőséget akartok akkor vegyétek ki a részeteket a munkából. Azt a mesét meg hagyjuk hogy elvégeznétek a munkát. Hiszen majd minden hétre jut egy kérdés, ahol amiatt panaszkodtok hogy rajtatok mekkora nagy a teher...
# 84
"Nálunk én, a semmirevaló nő, hozom a pénzt, a párom meg otthon van. "
Ez önmagában nem jelent semmit, mert gondolom nem csak lakótársak vagytok? Szóval esténként te kapod a fehérje adagot az arcodba és nem fordítva, így a fentebbi kijelentésed inkább csak aranyos mint sem hogy komolyan vehető :)
Másrészt valószínűsíthető hogy ahol most tartasz azt mind csak a női előjogaidnak köszönheted és nem az eszednek. Fogadni mernék hogy élőben nem veted meg így a férfiakat és készen állsz mindent bevetni női bájaidból a siker érdekében. Én nem azt mondom hogy ez baj, csupán, tudod van az a mondás, hogy az ember nem piszkít oda, ahonnan eszik.
11-es, te nagy tévedésben vagy. Kettőnk közül neked van bajod a másik nemmel, nem pedig nekem. Miért vetném meg a férfiakat? Miért vetném meg a nőket? Veled ellentétben, nekem nem fóbiám a nemek közti különbség tétel. Én emberek közt teszek különbséget. Vagy például Te, a h@lye ember, meg vagy pl én, az okos ember. Az, hogy Te, a másodlagos nemi jelleg alapján férfi vagy, az ettől független. Ha nőként mondanád ezt, akkor sem értenék egyet, és egy különösen sérült, szők látókörű embernek tartanálak.
A másik dolog, amivel itt pontot is teszek az ügy végére részemről, az, hogy veled őszintén nagy kár volt szóbaállni. Oly mértékig frusztrál téged a női nem, hogy a kettős mérce X 1000 látszik az írásodon. Ha egy férfi tartja el a nőt, akkor a nő ingyenélő. Ha a nő tartja el a férfit, akkor is ez nyilván a férfi érdeme, hogy de ügyesen dolgoztatja a nőt, de ez ugye nyilván nem a nő érdeme, mert nem lehet okos, neméből fakadóan...
Hát ez félelmetes, de komolyan.
Csak hogy még jobban felidegesítselek (igen, most már szánt szándékkal erre játszom, ezzel is bizonyítva intellektuális főlényemet... Szar érzés mi, hogy egy nő iskoláz le :P), nyilvánvaló volt számomra a pejoratív kicsengése, hogy le "aranyosoztad" és lefitymáltad a munkámat. :) Örömmel jelentem, hogy egy fikarcnyit sem sikerült ezzel megbántanod.
Őszintén angyon sajnálak téged. :( Egy ilyen sérült kisfiúi lélek olyan traumatikus történések után marad fenn felnőttkorban is, mint pl molesztálás, bántalmazás, elfogadhatatlan anyai példa, nyilvános prostitúció, apás kisfiónál válás...
Szörnyű, ami vele dtörténhetett. Javaslom, menj el orvoshoz, Azok az aberrációid, amelyek ezen traumák nyomán kialakulnak, terápiával és gyógyszerrel már jól kezelhetők. Ez így neked is biztos nagy szenvedés. A folyamatos düh és harag minden egyes nap. Mikor a nők egyre sikeresebbek és megbecsültebbek. Az a sok női főnök, a rengeteg ravasz kitartott olyan autókban, amelyekről te leted végéig csak álmodni fogsz majd...
Rettenetes lehet. Kérlek, a saját érdekedben kezeltesd magad, a környezeted brutalitása ne rontsa el a te életedet. Kívánom a legjobbakat neked! :) Gyógyulgass! :)
Én csupán arra kérdésre válaszoltam miszerint a nőkön nagyobb a teher mint a férfiakon. Egy olyan kérdésből amely a férfiakat támadja sikerült egy olyan végkövetkeztetést levonnod hogy neked nem számít az emberek neme. Ha ez így lenne akkor nem helyeselnéd a kérdező véleményét.
Tehát ha nem írtam volna ide semmit akkor most vígan köpködnétek a férfiakra, míg te most sunyin úgy állítottad be ezt az egészet mint ha én kötöttem volna bele a női nembe. Nevetséges.
Nyilván te is tudod hogy igazam van, miszerint a társadalmi pozitív diszkrimináció egyértelmű nyertesei a nők. A férfiakat mindig arra nevelték hogy a nőket védjék, óvják, lovagiasak legyenek, és ez nem is volt nehéz hiszen az iskolától kezdve otthonig a férfiak főként nők között nőttek fel. Ha volt is férfi a közelben, akkor ő is ezt nyomatta.
A nőknek ma nincs semmilyen kötelessége. Régebben az anyaság volt vagy hogy legyen jó feleség de mára nincs semmi erkölcsi alap, nincs amihez kötnék magukat. Soha nem lesz olyan, hogy egy férfi majd az egyenlőség nyomán a nőknek járó jogokat követelné. Az ilyeneket ma lúzernek nevezik többek közt a nők is, de ők persze élnének az egyenlőség előnyeivel.
Ez a kettősség jellemzi ma a társadalmat, ami rossz a múltból az maradjon meg a férfiaknak ami meg "haladás" az járjon a nőknek. Ha ezt az állítást nem fogadod el, akkor nincs miről beszélni. A férfiak többsége ma abban a hitben él, vagy szeretné azt hinni, hogy a nők szentek, angyalok és így nagyon sokat tűrnek.
A nők hülyék lennének ma valódi egyenlőségpártinak lenni hiszen az megfosztaná őket a női előjogaiktól. A férfiak sosem fogják szorgalmazni hogy nők kerüljenek komoly fizikai terheléssel járó munka közelébe hiszen egy férfi se kívánja ezt, a feleségének, vagy lányának.
Az itteni válaszokból jól látszik hogy nektek nőknek nincs ilyen jóindulatotok a férfiak felé. Ott van a múltkori eset ahol egy meztelen férfi feküdt az utcán és a járókelők rá sem heveritettek, de elég csak itt a kérdéseket figyelni.
A nemeket nem lehet megtagadni, a gender ideológia egy baromság. Vagy te harcolnál azért hogy ne csak a Parlamentben legyen női kvóta, hanem az aszfaltozók között is? Ezt már nyilván magasról lesz*rod csal az érdekel hogy a női előjogaid továbbra is megmaradjanak a férfiak kárára.
Persze csak az emberek érdekelnek téged. Jó vicc. De gondolom a menstruációs szabadságot azért megszavaznád magadnak. Lehetne még sorolni bőven mennyi törvény biztosít előnyt ma a nőknek. A feminizmus az egész médiát átjárja. Olyan cikkel jelennek meg hogy nincs szükség a férfiakra vagy hogy a nők jobb vezetők.
"Ha egy férfi tartja el a nőt, akkor a nő ingyenélő. Ha a nő tartja el a férfit, akkor is ez nyilván a férfi érdeme, hogy de ügyesen dolgoztatja a nőt, de ez ugye nyilván nem a nő érdeme, mert nem lehet okos, neméből fakadóan... "
A férfitársadalom tartja el a nőket ez egyértelmű. Egy ideális nővel nem élnék közös házban, és nem is várnám el tőle hogy dolgozzon, de ha a nő a beteges egyenlőség híve akkor természetesen én is másképp gondolkoznék. Minden a nőkön múlik, bele akarnak-e menne a beteges egyenlősdibe ami a társadalom pusztulását hozná, vagy hajlandóak egy cseppnyi tisztelet mutatni a férfiak iránt. Ez mára mára már nem kérdés, a nők vagy 100 éve elárulták a társadalmat.
Végszóként még annyit, hogy a központosított hatalom mindig jó a nőknek, mert így nem csak a család hanem az állam is támogatja őket. Ha mindenki a magának szerezné be az élelmet, és az alapvető szükségleteket akkor a nő is kénytelen lenne adni valamit a férfinak azon kívül ami a lába között van. Afrikában például nem azért nehéz a nők élete mert a csúnya gonosz férfiak elnyomják őket, hanem mert mivel szűkösek az erőforrások ezáltal az birtokolja őket aki megszerzi tehát a férfiak, így a nőknek is vannak kötelességeik.
Vagy vidéken általában nemi vonatkozásban konzervatívabbak az emberek, pontosan azért mert ott nincs a szomszédban egy pláza ahol a kis plázacicák általában beszerzik ami kell. Már korábban is mondtam, hogy férfiak által épített házban laktok, férfiak által lebetonozott úton jártok és férfit hívsz ha baj van. Ha meg nem számítanak a nemek akkor nem kéne ilyen diszkriminatív kérdéseket feltenni és az effajta pocskondiázást tovább folytatni a kérdés alatt.
11%-ossal teljesen egyetértek most, hogy így visszaolvastam. Én még valahol a 4-5 oldalon voltam (én vagyok a 4%-os), de már akkor is ezek a férfigyűlölő vérfeministák ontották magukból a női felsőbbrendűségérzetet.
Egy ilyen vitában szépen körvonalazódik az ellenfél totális csődje. Először felháborodik az eltérő véleményen és kivételes, ritka példákkal próbálja az átlagot meghazudtolni. Ilyenkor születtek a targoncás és zsebkendőgyártó női válaszok.
Ezeket könnyűszerrel cáfolni lehet, elég kimenni az utcára, hogy bizonyítsuk, a férfiak végzik a megerőltetőbb, nagyobb teherrel járó, felelősségteljesebb munkákat. Ezt persze ők is tudják, de az ideológiai megrészegüléstől nem ismerik el. Hiába dolgozik 88 férfi targoncás a gyárban és 2 nő, csak a 2 női munkást emelik ki, hogy lám ők dolgoznak, a férfiak nem, nekik nincs érdemi részük ebben.
Aztán mivel dúl bennük a gyűlölet, jönnek az olyan válaszok, hogy "tarkólövést érdemel" ,személyeskedés, meg a százalékok körüli hisztéria. Ez mondjuk nem meglepő, a látszatra mindig a nők adnak többet, nekik fontosabb a körítés. Egy értelmes ember nem foglalkozik a gyűlölködő lepontozásokkal és tisztában van vele, hogy ez az oldal, főleg az itteni női felsőbbrendűségtudattól, nem díjazza a férfiak segítését, értük való kiállást. Így tkp. abba kötöttek bele, amit ők okoztak :)
Na mindegy, szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!