Olyan rosszul érzem magam, mit tehetnék, hogy ne legyek teher a szüleimnek?
Jelenleg harmad éves főiskolás vagyok, és jelentős részben a szüleim támogatnak.
De minden nyáron dolgozom, és iskola mellett is néha szoktam dolgozni.
Mégis olyan nyomasztó érzés az a tudat, hogy nincs munkahelyem, és kihasználom a szüleimet.
23/L
Szerintem a szüleid szívesen teszik, támogatnak téged.
Ez nekik nem kidobott pénz, hanem befektetés a jövőre nézve: minél jobb képesítést adnak a kezedbe, annál nagyobb eséllyel leszel képes később egyrészt jól élni, másrészt meg - szükség esetén - őket is támogatni majd.
Ahogy előttem írták: ez az élet rendje, te is, ha tudod, megteszed majd ezt a saját gyerekeidért.
Minden szülő azt szeretné, ha a gyereke többet érne el, mint ő, ha a család ilyen módon folyamatosan menne előre, gyarapodna. Mindenki ezt szeretné, de csak a szerencsésebbje tudja ezt biztosítani is. A szüleid biztosan örülnek és büszkék, hogy képesek erre.
A te dolgod ezzel élni (és nem visszaélni), és a lehető legjobbra törekedni. Most ezt várják tőled, és ezt is kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!