Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a szüleimnek?

Hogyan mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Eljátszottam nagyon sok pénzt sportfogadáson és a szüleim még nem tudják, hogy az a kb. 800ezer forint, amiről azt gondolják, hogy nekem van már rég nincs sehol. Mocskos egy dolog ez, hogy ennyire lesüllyedtem. Tán jobb lenne kihúznom külföldre és visszakeresni azt a pénzt. Elmondani nem merem mit tettem.:(
2012. nov. 22. 22:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom nem az ő számlájukról emelted le, hanem a saját zsebpénzed b@sztad el. Külföld jó ötlet, csak kérj kölcsön.
2012. nov. 22. 22:06
 2/28 A kérdező kommentje:
Igen a saját pénzem b@sztam el. De nem egybe, hanem körülbelül 1,5 év alatt ment el ennyi.
2012. nov. 22. 22:11
 3/28 anonim ***** válasza:
35%
Ismerős szituáció.. csak én kb kétszer ennyit b. el. Mondjuk a szüleimnek nem tartozok elszámolással, de azért gáz.. ráadásul nem is tudok kiszállni, mert szeretném visszanyerni.
2012. nov. 22. 22:16
 4/28 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem jobb ha először azzal közlöd amelyik nem annyira ideges típus, aztán ha ő már tudja együtt elmondjátok a másik szülődnek is. Ha már 18 éves elmúltál amúgy azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz, bár azért ilyenre elszórni nem volt bölcs döntés.
2012. nov. 22. 22:19
 5/28 anonim ***** válasza:
93%
Hát mindenesetre menjetek el a szerencsejátékfüggők 12 lépéses programjába és/vagy a kerületi addiktológiai rendelésre! Hány évesek vagytok, a szüleitekkel laktok?
2012. nov. 22. 22:38
 6/28 A kérdező kommentje:
A szüleimmel lakom és éppen ez benn a szomorú, hogy ők eltartanak, segítenek, hogy ne kelljen saját keresetemet elköltenem, hanem tudjak félretenni. Én meg azt a pénzt amit összeszedtem az elmúlt években elb@sztam a semmire. Pedig lett volna annak a pénznek helye nem is egy. Ha kitudódik mit tettem, akkor arra számíthatok, hogy kitagadnak vagy elküldenek a fenébe saját utamra. Ezért tettem fel a kérdést, hogy elmondjam nekik vagy ne? Ha elmondom abba lehet belebetegednek, ha nem mondom el akkor kell kölcsönkérnem úgy 100ezret, hogy külföldön dolgozó ismerőseimnél megpróbáljak munkát találni és elfeledni ezt az elmúlt 2 évnyi sötét időszakot. 20/F
2012. nov. 22. 22:54
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki külföldre, itt úgy se sokra mégy, aztán azt nem kell nekik tudni, hogy nincs már pénzed, mondd azt, hogy azt használod arra, hogy elindulhass.
2012. nov. 23. 00:44
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, bizony... játékfüggőség!!! Ez itt a fő dolog, amivel foglalkozni kell, ez fontosabb, mint az, hogy a szüleid mit szólnak, és fontosabb, mint a pénz újramegkeresése.

Addiktológiai rendelés vagy valami. Nézz utána. Mert nem múlik el csak úgy.

És ezt jó, ha megosztod aztán a szüleiddel, mert a környezetnek is tudnia kell, hogy hogyan viszonyuljon, hogyan segíthet legjobban.

2012. nov. 23. 01:50
 9/28 A kérdező kommentje:
Játékfüggőség, de sajnos ez egy olyan dolog, hogy sokan beleesnek azok közül, akik szeretnék megoldani anyagi gondjaikat. Magyarországon csak hitelekből tengődik az ember és próbál valahogy kikecmeregni a pénztelenségből és megteremteni a jövőjére a pénzt. Itt sajnos nem mi vagyunk a hibásak, hanem az állam. Volt olyan periódus, hogy elkezdtem játszani 50,000 Ft-al és felvittem egészen 300,000 Ft-ig a nyereményt. Csak sajnos nem tudtam hol kell megállni. Azt gondolom, hogyha normális béreket fizetnének itthon, akkor nem menekülnének sokan a szerencsejátékokba és nem próbálnak azokon meggazdagodni. Sajnálatos dolog, hogy az emberek így kivannak szolgáltatva ennek, ezt az államnak, a bankoknak nem szabadna hagynia! Én meg inkább kibeszélem most magamból az egészet itt interneten keresztül, mint ezen őrlődjek magamba!
2012. nov. 23. 02:22
 10/28 anonim ***** válasza:
83%
A szerencse játék az betegség, ha már nem tudod kordában tartani. Nagy önfegyelem kell hozzá, hogy ezt megáld. Nem szabad semmilyen játékba bele menned, mert nem érzékeled, hogy már túllépted a határt. Húzz ki külföldre, hogy összeszedd az eljátszott pénzt. Legyen egy jó intő jel, hogy a határokat nehezen tartod be. Ezért legyél minden játékkal szemben bizalmatlan
2012. nov. 23. 04:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!