Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

barátnőmmel már majdnem 8 hónapja együtt vagyunk ès nagyon szeretjük egymást. úgy érzem lassan el kellene mondanom szüleimnek mert jönnek azok a kérdések hogy 'tetszik e már egy fiú?' stb.. rólunk semmit nem tudnak, de félünk attól hogy mit fognak szólni :/ szüleimmel nem vagyok túl jóban általában.. várjak még? hogy kezdjek bele? köszönöm előre!

15/l

2012. okt. 29. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha a srác veled egykorú, nem hátráltat a tanulásban, megbízhatóak és felelősségteljesek vagytok, akkor nem lesz okuk aggodalomra. De nem ismerem a szüleidet. De szerintem ne rögtön bemutatással kezd, hanem előtte készítsd fel őket.
2012. okt. 29. 17:09
 2/12 anonim válasza:
100%

"barátnőmmel már majdnem 8 hónapja együtt vagyunk"

Mi? barátnőd van? Akkor leszbikus vagy? vagy mi van? Ezt nem értem.. Amúgy csak simán vacsi közben mond el,hogy összejöttél valakivel.

2012. okt. 29. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Te lány vagy. A barátnőddel vagy 8 hónapja együtt???? Lesz meglepi a szüleidnek. Vagy csak elírtad. A lényeg hidd el a szülők szeretik az őszinteséget. Csak az egyenes út a járható el kell nekik mondani. Ők is nyugodtabbak, ha tudják kivel lógsz!
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyszer csak hozd föl vacsi közben vagy ha megint megkérdezik, hogy van-e valaki mondd el. Vagy monnd azt hogy nem érted a matekot de ne aggódjanak mert a barátnõd majd átjön korreptálni. Vagy egyszer szimplán csak vidd haza hozzátok. :) ezeknél jobb ötletem nincs
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
BARÁTNŐDDEL??????????
2012. okt. 29. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Én azt javaslom neked hogy sehogy, majd szép lassan rájönnek maguktól, igy könnyebb lesz kezelniük.

Viszont az lényeges kérdés hogy mennyi idős a barátnőd. Nem egy felnőtt emberröl van szó, ugye? Mert akkor már más a leányzó fekvése (szó szerint is).

2012. okt. 29. 17:15
 7/12 anonim válasza:
WTF????
2012. okt. 29. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Hogy ki van mindenki akadva :D

Amúgy meg szerintem ne mondd el. Hacsak nem járkáltok kézenfogva az utcán, nem fogják megtudni, így balhé sem lesz belőle.

2012. okt. 29. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ennyi idősen még nem muszáj ezt tudniuk. A barátnőddel egyébként is annyit találkozhatsz, amennyit csak akarsz, nem kell megmondani, hogy A barátnőd.

Ennyi idősen nekem is barátnőm volt 2 évig, viszont utána egyöntetűen csak a fiúk tetszettek. Nem tudom, hogy én alapvetően biszex beállítottságú vagyok-e (mert bár látom a szépet a nőkben, már nem vonzanak szexuálisan), vagy a hormonok hatása, de a lényeg: lehet, hogy huszonéves korodra teljesen más lesz a helyzet.

Természetesen az is lehetséges, hogy valóban leszbikus vagy, és a helyzet ugyanolyan marad, de ennyi idősen ezt még nem lehet egyértelműen eldönteni. Előbb puhatolózd ki a szüleidnél, mit gondolnak a homoszexualitásról, és ha némileg pozitív hozzáállást tapasztalsz, akkor valld be 1-2-3 év múlva. Szerintem.

2012. okt. 29. 17:40
 10/12 anonim ***** válasza:
ha legkozelebb felhozodik, hogy van-e mar valami fiu, mondd meg, hogy nincs,es most nem is szetetnel, meg nem hianyzik az eletedbol, jol erzed magad a baratnoddel. Szerintem se mondj meg semmi konkretabbat, mert ilyenkor ez meg nem egy veglegesen kialakultdolog. Meg attol, hogy sok elfogadja, megegyik szulo se orul neki, hogy a gyereke a sajat nemehez vonzodik, szoval a nagy bejelentessel meg varj. Amugy a fiuk vonzanak?
2012. okt. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!