Hogy mondjam el a szüleimnek hogy szerelmes vagyok?
barátnőmmel már majdnem 8 hónapja együtt vagyunk ès nagyon szeretjük egymást. úgy érzem lassan el kellene mondanom szüleimnek mert jönnek azok a kérdések hogy 'tetszik e már egy fiú?' stb.. rólunk semmit nem tudnak, de félünk attól hogy mit fognak szólni :/ szüleimmel nem vagyok túl jóban általában.. várjak még? hogy kezdjek bele? köszönöm előre!
15/l
"barátnőmmel már majdnem 8 hónapja együtt vagyunk"
Mi? barátnőd van? Akkor leszbikus vagy? vagy mi van? Ezt nem értem.. Amúgy csak simán vacsi közben mond el,hogy összejöttél valakivel.
Én azt javaslom neked hogy sehogy, majd szép lassan rájönnek maguktól, igy könnyebb lesz kezelniük.
Viszont az lényeges kérdés hogy mennyi idős a barátnőd. Nem egy felnőtt emberröl van szó, ugye? Mert akkor már más a leányzó fekvése (szó szerint is).
Hogy ki van mindenki akadva :D
Amúgy meg szerintem ne mondd el. Hacsak nem járkáltok kézenfogva az utcán, nem fogják megtudni, így balhé sem lesz belőle.
Szerintem ennyi idősen még nem muszáj ezt tudniuk. A barátnőddel egyébként is annyit találkozhatsz, amennyit csak akarsz, nem kell megmondani, hogy A barátnőd.
Ennyi idősen nekem is barátnőm volt 2 évig, viszont utána egyöntetűen csak a fiúk tetszettek. Nem tudom, hogy én alapvetően biszex beállítottságú vagyok-e (mert bár látom a szépet a nőkben, már nem vonzanak szexuálisan), vagy a hormonok hatása, de a lényeg: lehet, hogy huszonéves korodra teljesen más lesz a helyzet.
Természetesen az is lehetséges, hogy valóban leszbikus vagy, és a helyzet ugyanolyan marad, de ennyi idősen ezt még nem lehet egyértelműen eldönteni. Előbb puhatolózd ki a szüleidnél, mit gondolnak a homoszexualitásról, és ha némileg pozitív hozzáállást tapasztalsz, akkor valld be 1-2-3 év múlva. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!