Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

barátnőmmel már majdnem 8 hónapja együtt vagyunk ès nagyon szeretjük egymást. úgy érzem lassan el kellene mondanom szüleimnek mert jönnek azok a kérdések hogy 'tetszik e már egy fiú?' stb.. rólunk semmit nem tudnak, de félünk attól hogy mit fognak szólni :/ szüleimmel nem vagyok túl jóban általában.. várjak még? hogy kezdjek bele? köszönöm előre!

15/l

2012. okt. 29. 17:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És biztos, hogy szerelem? Nem csak lázadás?
2012. okt. 29. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Nyilván azért fél elmondani, mert leszbikus.

Vagy legalábbis azt hiszi... nem tudja, hogy mi az a szerelem, attól, hogy jól esik nyalakodni, még nem biztos, hogy szerelmes.

Ne mondd el, még kinőheted, ezzel nem azt mondom, hogy baj, de ezek után mindenki másképp nézne rád, és ha esetleg meguntad a leszbiséget, és barátod lesz, attól még mindenkiben benne lesz az, hogy kis tiniként hülye voltál.

Persze én nem ismerlek, nem tudom hogy forog az agyad, de tini lányként nem furcsa az, hogy vonzódsz a saját nemedhez, hiszen lányok szépek, még a lányok számára is, és a szexualitás is vonzó ebben a korban, még a saját nemeddel is.

2012. okt. 29. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!