Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy van barátom?
20 éves vagyok, és eléggé konzervatív családban élek. Az anyám azt hiszi, hogy az első pasim a férjem kell legyen. Nagyon elutasító, idegbeteg tud lenni. Azt szeretné, ha nem " állnék le "egy magyarral, hanem csak külföldivel: osztrákkal vagy némettel.
Most van egy komolyabb kapcsolatom, és őt szeretném anyámnak elmondani. De nem tudom, hogy tegyem.
"anya. rába*sztál.:["
vagy
"anya, hogy ízlett a rántott hús? ja amúgy van pasim és tökre nem érdekel mit gondolsz mert nem te fogsz izzadni alatta éjjel, lépj rajta túl. odaadod a tartármártást?"
vagy:
Muter, tata! Cigány a barátom!
Az első az isteni!!! :DDD én is ezt mondanám..
Ja, meg még annyit, hogy adjatok kezdőtőkét, mert el is költözök, elegem van a középkori gondolkodásotokból :D
Hát ezek nagyok :D Vagy csak simán: Anya! Nem hiszed el mim van! BARÁTOMMMM XD De nyugi, nem külföldi.
Atyám, amúgy mikor én bejelentettem mindig (nem olyan sok volt) hogy barátom van akkor örültek itthon neki :D Én simán közölném velük. 20 évesen mit kell ezen titkolni. Anya, Apa összejöttem egy sráccal, komolyra fordult, együtt vagyunk, vagy valami hasonló. Ügyesen :)Sok sikert:)
Kitaláltam valamit...
mondd neki ezt először: anya, képzeld.. van egy külföldi barátom. arab muszlim. ezentúl csadorban járok. kérlek, ne tarts itthon disznóhúst, muszlim is leszek. Ja, én leszek a 4. felesége, de ne aggódjatok, kaptok értem három kecskét...
Aztán a sokk után pár nappal: hehe, nem is igaz... magyar a srác. :D
Leegyszerüsítve mondd el neki, és ha felhozza a németes dolgot mondd neki hogy Magyarországon élünk, ide Német úgy fog jönni mint Magyar ember németbe :)
20/F
Szépen elmondod nekik hogy van barátod, ez van! Figyelj 20 éves vagy 18 éves korod óta nagykorú vagy onnantól kezdve azt csinálsz amit akarsz. Lehet hogy a szüleid olyanok amilyenek, de tudniuk kell hogy már nem az a világ van hogy az első szerelmednek kell a férjednek lennie, de kitudja lehet az lesz egyszer! Ha így állnak hozzá akkor ennyi erővel sosem mennél férjhez, mert ez nem úgy van hogy na rögtön az első srác akit meglátsz annak feleségül kell vennie téged.
Egyszerűen csak anyukád azt gondolja hogy még mindig a kicsi lánya vagy és félt téged, burokban tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!