Mért baj a szüleimnek az ha 16 évesen 21 éves barátom van? És mért tiltanak el tőle?
Ha lehet csak normális válaszokat!!!És mielőtt valaki elkezdené nem kamu kérdés....
:D :D
Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.)
Valószínűleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk...
Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.
Fúúúúú, #2-es te aztán igazán kemény csávó vagy... A te példádból is látszik, hogy a kor nem nagyon számít: 22 évesen is lehet valaki annyira gyerek mint te (mert épeszű felnőtt ember még ha csinált is baromságokat fiatalon, nem dicsekszik vele később)
Kérdező, a szüleid csak féltenek téged. Hidd el megbarátkoznak majd a gondolattal, hogy a kislányuk már nem is az a kislány, mint 5 évesen volt:)
Mert te gyerek vagy, ő meg felnőtt.
Nagyon gáz, hogy nem a saját korosztályával kezd, hanem téged szédít.
Na, nekem 16 évesen 22 éves volt a párom, 6,5 éve együtt vagyunk, hamarosan saját fészkünk lesz, házasodunk, baba, minden jó.
Nálunk is volt eleinte gond, főleg szülei féltek, hogy túl fiatal vagyok, de aztán megismertek.
Nem voltam olyan, mint a tinik többsége, mivel nekem hamar fel kellett nőnöm, és párom se volt egy átlag 22 éves szintjén.
Szüleid biztos csak féltenek, ha előtte is volt kapcsolatod és ott nem volt semmi balhé, akkor lehet az életkor zavarja őket.
23/L és 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!