Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne elmondani a szüleimnek, hogy nálam 7 évvel idősebb pasival járok?
Itt nem a korkülönbséggel lesz a baj, hanem azzal, hogy te gyerek vagy. A férfi 21 éves, felnőtt ember, bizonyos igényekkel.
14 évesen, gyerekként párkapcsolat? Én ezen kiakadnék, nem azon, hogy hány éves a párod. És egy felnőtt ember egyértelműen levágja, hogy dugni akar, mert egy naív kislányt könnyű hülyére venni. Ezt aszüleid is tudni fogják. 21 évesen nem talál párt a korabeliek között? Akkor elég defektes, hát gondolta, akkor jó a naív kislány is.
23/N
Köztünk is 7 év van a barátommal. Igaz, én már 27 vagyok.
Jól mondta az egyik előttem szóló, nem a korkülönbséggel van a baj, hanem azzal, hogy te vagy nagyon fiatal. Asszem én is meglepődnék, ha a 14 éves lányom bejelentené, hogy pasija van :-D (nem, nincs 14 éves lányom, mielőtt valaki beleköt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!