Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy a barátom 20 évvel idősebb,2 gyermek édesapja és egy felesége van, akit szintén szeret?
Figyelt kérdés
Amivel tisztában vagyok, hogy kevesen értenének meg. Érthető. Semmi komplexusban nem szenvedek!2011. okt. 3. 20:05
3/33 anonim válasza:
Anya, épp most szakítok szét egy családot.
4/33 anonim válasza:
Ne mondd el! Tekintsd tévedésnek, és szakítsd meg a kapcsolatot. Azonnal.
5/33 anonim válasza:
anya.! ügyesen kihasznál egy, a másik etnikumból való férfi, úgy h én észre sem veszem.! ja, amúgy mizu? mi volt ma melóban?
6/33 A kérdező kommentje:
A feleség is tud rólam és ő ezért még ugyanugy szereti a férjét, ahogyan a férfi is a feleségét. Nem ülünk össze délutáni teapartikra ez tény, de a gyerekek is kedvelnek...
2011. okt. 3. 20:14
7/33 A kérdező kommentje:
Ha ti szülők lennétek, hogyan fogadnátok? Egyszerűen észérvek nélkül leribancoznátok?
2011. okt. 3. 20:15
8/33 anonim válasza:
első vagyok
Akkor a feleség is elég beteg lehet.
9/33 anonim válasza:
Hát. őszintén...mivel a gyerekem vagy, kötelességem lenne elfogadni, miután felpofoztalak vagy egy vödör hideg vizet a nyakadba öntöttem..persze ez csak azután, h magamhoz tértem. vagy, ha jobban belegondolok, apaként az lenne a kérésem, hogy hozd a sörétest.
de vicceket félre téve, megpróbálnám felnyitni a szemedet, és megbeszélni Veled, hogy itt valami nem tuti frankó. Figyelj. Gondold végig...felesége van, tehát szereti annyira azt a nőt hogy elvette... ha ez nem elég, van 2 gyereke... szerinted mit akarna egy 17 éves lánytól, aki valszeg falja a dolgait? Szerintem csak ébredj fel, rájössz hogy az egész úgy rossz, ahogy van..
10/33 anonim válasza:
Egy 18 éves lány bevallja az anyjának, hogy teherbe esett. Az anya elkezd hisztizni és sírni: - Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! - toporzékol. A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt, egy őszülő halántékú, finom úr, Armani öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón. Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük: - A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendőgyerekről. Először is fizetem a lányuk összes kiadását élete végéig. Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat, egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján. Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján. Viszont, ha elvetél, nem igazán tudom, akkor hogyan segíthetnék. Önök mit javasolnak? Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást, ráteszi a férfi vállára a kezét, a szemébe néz és így szól szelíden: - Akkor megbaszod újra ...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!