Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy a barátom 20 évvel idősebb,2 gyermek édesapja és egy felesége van, akit szintén szeret?
Figyelt kérdés
Amivel tisztában vagyok, hogy kevesen értenének meg. Érthető. Semmi komplexusban nem szenvedek!2011. okt. 3. 20:05
21/33 anonim válasza:
22:10
Mindenki azt kapja az élettől amit megérdemel.
22/33 napietus válasza:
hát lehet...végülis ők nevelték...
ja azt el is felejtettem kikérni magamnak, hogy azt írtad, hogy "amikor fiatal voltál". 29 vagyok, nemár, hogy öregnek tartasz :D?
26/33 napietus válasza:
valaki úgy írta hogy Etka néni, az nagyon tetszett :D
de fejezzük be, különben kivágnak minket innét hamarosan...
28/33 anonim válasza:
Szerintem tetováltass magadra egy pillangót!!!
30/33 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy a feleség tud róla konkrétan, hogy te ki vagy és mi a szereped és azt sem hiszem el, hogy a férj szereti a feleségét.
Amúgy nem gusztustalan, hogy egyik lyukból a másikba jár a pasi és az egyik lyuk te vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!