Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van egy 10 évvel idősebb barátom?
Aztán elájulnak,Te fellocsolod őket,mert nem a 10 évvel van baj,hanem a Te 15 éveddel.
Mert egész más a 18-28 felállás.
Én 16 múltam és 22 éves barátom van.Nálam annyira nem volt gáz,mivel a szüleim között is elég nagy a korkülönbség.
Azt hiszem,úgy valahogy kezdtem neki,hogy:
-Anyu,képzeld,találkozgatok egy sráccal és nagyon aranyos./Először mondj szépeket róla./Jobbik esetben elkezd anyud kérdezősködni,hogy hova jár,hol lakik és szépen bevallod neki,hogy ittmegitt és a korát is hozzáteszed =)
Anyukám nekem azt mondta,hogy ez nem baj,jó,ha a srác idősebb.
Amúgy szerintem a srác jellemétől függ nem /csak/ a korától,hogy milyen benyomással lesz a szüleidre.Nálunk már szinte családtag =)
Sok sikert! =D
Sziasztok!
Szerintetek én 23 éves lány vagyok és a párom pedig 35. A szüleimtől pár évvel fiatalabb ( anyu 42 apum 44) szerintetek gáz? Mert az edigi párjaimmal nem nagyon voltak közös nevezőn. Vagy itt csak jobban kiakadnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!