Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy meleg vagyok?
Nem vagyok valami jó viszonyban velük, illetve semmilyen viszonyban nem vagyok, és keveset beszélgetünk. Nagyon félek attól, hogyha elmondanám akkor kitagadnának, vagy ne adj Isten, hozzám se szólnának többé. Viszont nem titkolhatom örökké, és valahogy meg kéne magyaráznom hogy miért nincs soha barátnőm. Normális, értelmes (!) válaszokat.
17/f
most miért kell gonoszkodni? szerintem nincs ezzel semmi baj.ha ő így érzi,nem a mi dolgunk.a kérdező csak tanácsot kért,nem azt,hogy kiosszuk.
na,szóval szerintem ülj le mindkettővel egy nyugisabb napon,és mond el nekik őszintén.ne mondj okokat,kérd meg őket,hogy próbálják elfogadni,ha megérteni nem is.
sok sikert!:)
Szerintem ha fennáll az a veszély, hogy kitagadnak v nem szólnak hozzád, ne mondd el addig amíg nem vagy önálló, ők tartanak el, nem tudsz elköltözni..
Mert elég rossz lehet együtt élni úgy bárkivel is, h nem ért meg, kitagad , keresztül néz rajtad stb..
Nem véletlenül írtam oda, hogy ÉRTELMES válaszokat.
A többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!