Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami jó viszonyban velük, illetve semmilyen viszonyban nem vagyok, és keveset beszélgetünk. Nagyon félek attól, hogyha elmondanám akkor kitagadnának, vagy ne adj Isten, hozzám se szólnának többé. Viszont nem titkolhatom örökké, és valahogy meg kéne magyaráznom hogy miért nincs soha barátnőm. Normális, értelmes (!) válaszokat.

17/f

2012. jún. 26. 20:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
4%
Ógy élj, hogy amit teszel azt büszkén elmondhasd bárkinek.
2012. jún. 26. 20:40
 12/23 /Anita_'94/ ***** válasza:
30%
#12, erre azért olyan nagyon büszke nem lehet...
2012. jún. 26. 20:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

jaj, nyugodj meg! :) szard le a szemétkedőket, csak egyszerűen nem akarják elfogadni a másságot.

szerintem még ne mondj semmit, előbb járj el ismerkedni ilyen körökbe, és ha találtál valakit, akire az életed is rá mernéd bízni, akkor mondd el nekik. de tényleg, ha ilyen viszonyban vagytok, felesleges elmondani.

2012. jún. 26. 21:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Minek mondanád el, ha úgysem érdekli őket a magánéleted?
2012. jún. 26. 21:21
 15/23 A kérdező kommentje:

Ne értsetek félre, nem utálnak, és igenis érdekli őket a magánéletem, mert azt mindig kérdezgetik, hogy van e már stb, csak kicsit olyan "gúnyosan" vagy nem tudom mi erre a megfelelő szó.

Mindegy, még gondolkozok. :)

2012. jún. 26. 21:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egyedül vagy egyik szülőddel, kérd meg hogy üljetek le és mond el neki a dolgot. Ne egyszerre a 2-nek szerintem. S hogy hogyan mond el? "XY, be kell vallanom, hogy azért nincsen barátnőm, mert nem is akarok, ugyanis meleg vagyok és a fúkat szeretem!" (Ennyi)
2012. jún. 26. 22:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Odaállsz eléjük és elmondod. Ezen nem lehet mit variálni. Persze azért finoman, és először tuti hogy nagyon kiakadnak szóval az elején te is légy türelmes velük...

ddd

2012. jún. 27. 20:35
 18/23 anonim ***** válasza:
Bocs a sok kis d betűért véletlenül volt.
2012. jún. 27. 20:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, amikor pár éve nekem kellett bejelentenem, hogy randizni fogok egy lánnyal. Görcsöltem is sokat, nem tudtam, hogyan mondjam el, meg hogy mit fognak szólni, hogy utaznom kell vagy 260 km-t oda-vissza. Aztán egy este vettem egy nagy levegőt, és gyomorideggel küszködve közöltem, hogy valami fontosat szeretnék mondani: beszélgetünk egy lánnyal, és találkozni fogunk. Aránylag jó volt a fogadtatás, szerintem örültek annak, hogy az ő fiuk is randizik. Ebből annyi a lényeg, hogy félsz a szüleid reakciójától, de lehet, hogy ők is megértőek lesznek, és nem szabad már előre leírnod magad. Remélem, kitalálsz valami jó megoldást, és hogy nem lesz probléma otthon.
2012. jún. 27. 22:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom ha fennáll a veszély hogy kitagadnak akkor inkább hagyd, de azért gondolj bele hogy tényleg képesek lennének-e megtenni.

Nekem speciel azért volt könyyű mert nem kellett eléjük állnom mert egyszerűen csak egyszer lebuktam és kész, végülis utólag még jól is jött ki.

Több olyan sztorit hallottam már hogy a srác elküldte az anyukájának SMS-ben, aztán otthon megbeszélték...

Sztem is mindenképp először anyukádnak mondd el ha el akarod mondani.

17/F

2012. jún. 28. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!