Mikor, és hogyan mondjam el hogy meleg vagyok a szüleimnek? 17/F
A meleg barátom szintén valahogy ilyen korban mondta el a szüleinek, egyik délután mikor mindketten otthon voltak, leült velük és egy szuszra kimondta.
Ő még a szerencsésebb, ugyan nem tagadták ki meg dobták ki otthonról, de azóta ő a fekete bárány a családban.
Szerintem válassz egy pillanatot mikor mindenki nyugodt, nincs semmi sürgős dolog. Mondd nekik h egy nagyon fontos dologról akarsz velük beszélni. Üljetek le, és aztán mondd el! Minél gyorsabban. A szüleid! Szerintem az is lehet h már sejtik.
Te tudod hogyan állnak ehhez a meleg témához. Ha elfogadóak, akkor max egy kicsit felkavarja őket a dolog de ha lenyugszanak utána már minden rendben lesz.
Ha elítélik a melegeket, akkor lehet nem kéne elmondanod. Akk csak várd meg míg nagykorú leszel, és ha találtál párt magadnak költözzetek el és csak utána mondd meg szüleidnek
Szerintem sem kell még elmondanod. Várj még, amíg kicsit önállóbb leszel!
Ha mindenképpen el akarod mondani, előtte mérd fel, hogy szüleid mennyire toleránsak, hogyan viszonyulnak a témához! És ha lehet, először anyudnak mondd meg!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!