Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor, és hogyan mondjam el...

Mikor, és hogyan mondjam el hogy meleg vagyok a szüleimnek? 17/F

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 16:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%
Még nem kell elmondani, nagyon fiatal vagy még . A nemi irányultság a kamasz években többször fordulhat. Még nem tudjuk, mi lesz a vége, addig fölösleges izgatni őket. Leghamarabb akkor, amikor nagyon komoly társad lesz, akivel együtt akarsz élni.
2011. júl. 11. 19:01
 22/28 A kérdező kommentje:

a melegségből nem lehet kigyógyulni...

muszáj lesz hogy minél hamarabb elmondjam, mert anyukám már nagyon látja rajtam hogy valami nyomaszt engem...

2011. júl. 11. 21:21
 23/28 anonim ***** válasza:
75%
Miért lenne muszáj elmondanod? Nem kell, hogy látszódjon Rajtad. Ennyi idős koromban engem mindig azzal nyaggattak, hogy hogy állok a csajokkal. Én mindig azt mondtam, hogy most a tanulásra koncentrálok. Ennyi. Már 24 éves vagyok, nekem szüleim még most sem tudják, csak a közeli barátaim. Amúgy mit gondolsz, szüleid hogy reagálnának?
2011. júl. 11. 21:30
 24/28 A kérdező kommentje:

engem is kérdezgetnek a csajokról, meg mondják hogy sok lány megnéz engem, szerintük tetszem nekik... ez engem hidegen hagy.

anyukám biztos el fog fogadni, de gondolom nem fog örülni a hírnek. apukám reakcióját nem tudom elképzelni, nem tudom mit fog szóli, de talán kitagadni nem fog, az biztos.

2011. júl. 11. 21:55
 25/28 anonim ***** válasza:
92%

21:30 vagyok

Hát örülni azt biztos nem fog. Ha mindenképpen úgy érzed, hogy tudniuk kell erről, akkor ülj le anyuddal, amikor csak ketten vagytok és mondd neki, hogy valami nagyon komoly dologról akarsz vele beszélni. Legyél határozott, mert ha csak egy kis bizonytalanságot lát rajtad, reménykedni fog, hogy ez a dolog még változhat. Biztos, hogy nem fogja ezt könnyen feldolgozni és jópár kérdése lesz hozzád. Ezekre válaszolj türelmesen! Ha valamennyire "megbékélt" a dologgal, akkor azt is megbeszélhetitek, hogyan mondjátok el apudnak. Ha az elmondás mellett döntesz, akkor sok sikert!

2011. júl. 11. 22:12
 26/28 anonim válasza:
írj privátot, és írd meg hogy kb mit mondanál ha mondanád.. talán tudok segíteni :D
2011. júl. 12. 02:22
 27/28 anonim válasza:
77%

"Nézd, a melegségből ki lehet gyógyulni! Egy barátnőmnek sekerült, ő leszbikus volt évekig. A másik dolog az, hogy meg akarsz-e változni, kilépni ebből az egész dologból. Mert lehetséges, csak akarni kell! Nincs olyan, hogy nem birsz"

A jó édes prostituált anyád, az. Nem lehet kigyógyulni, mert nem betegség, és mégcsak nem is ideiglenes állapot. A barátnőd meg akkor biszexuális. Te pedig kib*szott buta vagy.

2017. máj. 13. 13:48
 28/28 anonim ***** válasza:
15%
Amúgy most lehet hülyének fogtok nézni, de én egy időben meleg voltam úgy egy-két évig, de azután valahogy elmúlt és ma már egyszerűen undorom ettől a dologtól. Még ha csak eszembe is jut, hogy miket csináltam konkrétan a hányinger kerülget. Azóta már csak a lányok érdekelnek és rengeteg barátnőm is volt. Viszont ismerek hasonló embereket akikkel szintén ugyanez történt és azóta feleségük meg gyerekük van. Tehát van olyan, hogy az ember magától "kigyógyul" belőle vagy hogy mondjam. Nem tudom, hogy általánosságban a melegek honnan tudják, hogy tényleg azok vagy csak ezt hiszik. Úgy gondolom sok esetben van, hogy csak azt hiszik, hogy azok de valójában mégsem.
2019. máj. 19. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!