Mikor, és hogyan mondjam el hogy meleg vagyok a szüleimnek? 17/F
a melegségből nem lehet kigyógyulni...
muszáj lesz hogy minél hamarabb elmondjam, mert anyukám már nagyon látja rajtam hogy valami nyomaszt engem...
engem is kérdezgetnek a csajokról, meg mondják hogy sok lány megnéz engem, szerintük tetszem nekik... ez engem hidegen hagy.
anyukám biztos el fog fogadni, de gondolom nem fog örülni a hírnek. apukám reakcióját nem tudom elképzelni, nem tudom mit fog szóli, de talán kitagadni nem fog, az biztos.
21:30 vagyok
Hát örülni azt biztos nem fog. Ha mindenképpen úgy érzed, hogy tudniuk kell erről, akkor ülj le anyuddal, amikor csak ketten vagytok és mondd neki, hogy valami nagyon komoly dologról akarsz vele beszélni. Legyél határozott, mert ha csak egy kis bizonytalanságot lát rajtad, reménykedni fog, hogy ez a dolog még változhat. Biztos, hogy nem fogja ezt könnyen feldolgozni és jópár kérdése lesz hozzád. Ezekre válaszolj türelmesen! Ha valamennyire "megbékélt" a dologgal, akkor azt is megbeszélhetitek, hogyan mondjátok el apudnak. Ha az elmondás mellett döntesz, akkor sok sikert!
"Nézd, a melegségből ki lehet gyógyulni! Egy barátnőmnek sekerült, ő leszbikus volt évekig. A másik dolog az, hogy meg akarsz-e változni, kilépni ebből az egész dologból. Mert lehetséges, csak akarni kell! Nincs olyan, hogy nem birsz"
A jó édes prostituált anyád, az. Nem lehet kigyógyulni, mert nem betegség, és mégcsak nem is ideiglenes állapot. A barátnőd meg akkor biszexuális. Te pedig kib*szott buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!