Mikor, és hogyan mondjam el hogy meleg vagyok a szüleimnek? 17/F
Hogyha van barátod akkor könnyebb, mert elviszed haza, anyukádnak visz virágot, apudnak bort vagy ilyesmit, üljetek le velük és mondjátok el nyugodtan. Hogyha igazán szeretnek akkor ezután is fognak. Ha pedig még nincs barátod akkor is hasonlóan, lényeg a nyugodtság. Nálam sajnos a legrosszabbul sült el, de a párom (aki veled egyidős) nemrégiben az én társaságomban vallotta be a szüleinek és jól fogadták.
Sok sikert és bátorságot hozzá.
35F
szerintem rossz ötlet lenne azzal kezdeni h párod beállít borral és virággal.
az anyák általában jobb fejek (bár nem tom nálatok hogy van) úgyhogy neki mondd el először, aztán ő majd segít abban h apud is megeméssze vhogy. Vagy éppen fordítva... ha apud a jobb fej, akkor neki mondd el elsőnek és ő majd segít anyudnak
Szintén ez a történet, de én nem merem elmondani. Mindjárt 18 éves leszek.
A szüleim elváltak, de már rég túltettük magunkat rajta, de én nem merem elmondani édesanyámnak az egészet. Néha tett olyan megjegyzést amitől már félek neki elmondani. Úgy hogy inkább énis csöndben maradok, barátkozok én, csak titokba. Amiről nem tud az nem fáj neki.
Szerintem te is még bőven ráérsz ezzel amikor majd elkerülsz egyetemre albérletbe vagy koleszba majd akkor. Akkor lesz majd érdemes elmondani.
Miért akarod elmondani nekik elmondani?
Jobb lenne ha várnál, amíg lesz saját munkád, otthonod, és nem fogsz tőlük függeni.
"Nézd, a melegségből ki lehet gyógyulni!"
Szerintem te a lázzal kevered. LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!