Én egy 16 éves meleg fiú vok, és be kéne adni pár dolgot a szüleimnek, csak nem tudom hogy, tudnátok segíteni?
Légyszi aki csak szitkozódni tud, az menjen tovább, most nincs erre szükségem :( Meleg téma, szóltam előre!
Szal az a helyzet h oda szeretnék költözni a barátomhoz, mert nagyon szeretem és szeretnék vele együtt lenni csak:
1) A szüleim nem tudják h meleg vok.
2) Utálják a melegeket, pláne apukám.
3) Én 16 éves vok, a barátom meg 29...
Szal kb ennyi :( De én mindenképp ott szeretnék lakni vele mert elegem van a bujkálásból meg a titkozólásból és vele szeretnék élni! Csak ha jól tudom 16 évesen akár a rendőrséget is rám küldhetik, szal muszáj h bele menjenek ebbe csak gőzöm sincs hogy adhatnám be ezt nekik :( De 2 évet én nem bírok még várni!
Jól tudom ezt h az ő beleegyezésük nélkül nem költözhetek el? Sztetek hogy kéne ezt elmondanom nekik? Hogy ne legyen balhé, vagy ha lehet minél kisebb? Ti mit szólnátok ha ilyet mondana a fiatok, ha látjátok rajta h tényleg nagyon szeretné, megengednétek neki?
1, nem múltál el 18 nem mehetsz sehova, szüleid büntetik, ha valami bajod lesz
2, borzalmasan nagy a korkülönbség és nem szeretnék bunkó lenni, de még túl fiatal vagy
3, szüleid utálhatják a melegeket, az ő bajuk, elvégre ő és anyukád "csinált" téged, szóval miattuk vagy ilyen...
Sajnos beszélhetsz nekik, de ha tényleg utálják a melegeket, akkor bármit is mondasz neked annyi. Max. ők dobnak ki, ha ekkora az utálat... :(
Először is. Ha ennyi bajuk van a szüleidnek a melegekkel, főleg apukádnak, sosem fogják elfogadni, maximum nagyon-nagyon nagy erőfeszítést kell tenniük ahhoz, hogy elfogadják. De sajnos láttunk már olyat, hogy egy apa eldobta ez miatt a fiát, mert sosem tudott megbarátkozni a gondolattal. De neked nem ezt kívánom, ne értsd félre!
Nekem semmi bajom a melegekkel, hisz nem te döntöttél így, hogy ez leszel, hanem ilyennek születtél. Ma már tudjuk, hogy ez ellen nem lehet semmit tenni, mert nem betegségről van szó, amiből ki lehet gyógyítani.
Amúgy meg én a helyedben eléjük állnék, kezdeném azzal, hogy hallgassanak végig és ne szóljanak közbe, mert valami nagyon-nagyon fontosat szeretnél elmondani, megbeszélni velük.
Akkor felvázolnád, hogy te nem a lányokhoz vonzódsz, hanem a fiúkhoz és bármit teszel is akár te, akár ők, ezen úgysem fogsz tudni változtatni. Én egyenlőre ennyit tennék a helyedben. Még nem említeném meg, hogy van valakid és főleg, hogy mennyi idős, mert azt is elég lesz megemészteniük, hogy a fiúk meleg.
Ha ezzel meg tudtak barátkozni, akkor utána fel lehet hozni, hogy van valakid, de elhiszem, hogy szereted, meg jól megvagytok, de ők nem így fogják szerintem látni, ő már egy érett, felnőtt férfi, te pedig nem. Ugyanez a helyzet amúgy egy lány esetében is, aki 16 éves létére beleszeret egy 29 éves pasiba, de nálad még bonyolultabb ettől a helyzet.
Amúgy amíg nem beszéltél velük, addig meg ne akarj elköltözni, várd meg a reakciójukat, illetve, hogy utána mi lesz és legyél velük nagyon-nagyon türelmes. Ezt nagyon nehéz egyes embereknek elfogadni.
Én anyuka vagyok és van egy kisfiam. Sosem dobnám el, ha egyszer közölné velem, hogy meleg, de biztos nagyon rosszul érezném magam, hogy nem úgy fog zajlani az élete, ahogyan más esetben, de ez én vagyok. És nem mindenki ilyen.
Sok bátorságot és szerencsét kívánok neked!
Hát dobjanak ki! Csak attol félek ha ezt elmondom nekik csak azért se fognak kidobni XD Csak eltiltanának mindentől és megtehetik csak azért mert idősebbek :S
Ja és szeretjük egymást és az a lényeg nem a számok meg a kor!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!