Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én egy 16 éves meleg fiú vok,...

Én egy 16 éves meleg fiú vok, és be kéne adni pár dolgot a szüleimnek, csak nem tudom hogy, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Légyszi aki csak szitkozódni tud, az menjen tovább, most nincs erre szükségem :( Meleg téma, szóltam előre!

Szal az a helyzet h oda szeretnék költözni a barátomhoz, mert nagyon szeretem és szeretnék vele együtt lenni csak:

1) A szüleim nem tudják h meleg vok.

2) Utálják a melegeket, pláne apukám.

3) Én 16 éves vok, a barátom meg 29...

Szal kb ennyi :( De én mindenképp ott szeretnék lakni vele mert elegem van a bujkálásból meg a titkozólásból és vele szeretnék élni! Csak ha jól tudom 16 évesen akár a rendőrséget is rám küldhetik, szal muszáj h bele menjenek ebbe csak gőzöm sincs hogy adhatnám be ezt nekik :( De 2 évet én nem bírok még várni!

Jól tudom ezt h az ő beleegyezésük nélkül nem költözhetek el? Sztetek hogy kéne ezt elmondanom nekik? Hogy ne legyen balhé, vagy ha lehet minél kisebb? Ti mit szólnátok ha ilyet mondana a fiatok, ha látjátok rajta h tényleg nagyon szeretné, megengednétek neki?

2012. máj. 25. 10:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
60. végre egy kerek válasz. Ilyen mentalitású szülőkre van szükség, amikor az ember bajban van. Én is csak ugyanezt mondanám, legyél kíméletes a szüleiddel, ne ronts ajtóstul a házba. mindamellett, hogy hagyd, hogy megemésszék, viselkedj úgy, hogy nagyfiúnak lássanak, érettnek és elszántnak. Mert nekik fontos, hogy lássák, amit szeretnél, azt biztosan szeretnéd, őszintén és tiszta fejjel.
2012. dec. 4. 14:28
 62/67 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sikerült elmondanod a szüleidnek?

2012. dec. 4. 16:11
 63/67 anonim ***** válasza:
0%
noh mi a szitu?reszelget a pasid?:)
2013. aug. 27. 18:04
 64/67 anonim ***** válasza:
hahó..mostmár 18 körül vagy lassan már a segbekuki is legális lesz az esetedben.hogy mennek a dolgok??
2013. nov. 9. 12:21
 65/67 anonim ***** válasza:
:D
2014. szept. 26. 16:40
 66/67 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, hogy te oda akarsz költözni valakihez. Viszont teljesen más egy emberrel együtt élni, mint néha néha ott aludni a másiknál. A másik dolog meg mi lesz, ha megromlik a kapcsolatod a barátoddal például elmúlik a szerelem és utána szépen mehetsz vissza a szüleidhez. Nem beszélve a jövődről és arról, hogy miből fogsz megélni stb. Én azt ajánlom, hogy legalâbb az érettségidet csináld meg normálisan azután keress valami munkát és csak ezek után költözz a barátodhoz és ha majd akkor is úgy gondolod, hogy menni akarsz akkor menj. Amúgy meg ne hozz buta döntéseket, mert kamaszként az ember teljesen máshogy gondolkodik mint felnőtt fejjel és hajlamos hülyeségeket csinálni. Ezt én 27 évesen tapasztalatból tudom, mert én is összejöttem anno 15 évesen egy 20 éves csajjal és lelki nyomorékká tett.
2019. máj. 19. 05:22
 67/67 anonim ***** válasza:
2012-es a kérdés, azóta rég felnőtt és valszeg rég nincs már együtt az akkori párjával. De engem is érdekelne, mi lett a kérdezővel.
2019. máj. 20. 01:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!